Поглед от върха / View From The Top 2003

1
Добави коментар
kolizeum.net
kolizeum.net

Поглед от върха / View From The Top 2003

    Хубавичката Дона (Гуинет Полтроу) работи в мол-а на безлично градче някъде в Невада. Един ден вниманието й е привлечено от бестселъра на бившата стюардеса Сали (Кендис Берген) и с нейна помощ Дона постъпва на работа в местната авиокомпания Сиера, чийто изисквания към стюардесите се изчерпват с мотото “Дълги коси, къси поли, широки усмивки”.

Мечтите на Дона за големия свят й вдъхват кураж да опита късмета си в по-голяма компания, където преминава задължителен квалификационен курс. Нейните полети включват все по-далечни дестинации с престои в непознати градчета и я срещат със студента по право Тед (Марк Ръфало). Той може би ще се окаже мъжът на живота й, но предложението за трансатлантически курс е по-примамливо. Дона заминава за Париж, Лисабон и Лондон. Но когато се връща у дома, я чака празен апартамент…

“Поглед от върха” е любовно обяснение към актрисата Гуинет Полтроу, което й подарява възможност да блесне еднакво убедително както в комичните, така и в романтичните филмови моменти.

  
Kolizeum.net е сайт, в който ще намерите информация за една добра колекция от филми. Тук няма да можете да гледате филми онлайн или да ги сваляте. Всички права на филмите, които ще намерите тук принадлежат на техните собственици.