Игри с Мотори: Да посрещнем зимата с игри с коли

25
Добави коментар
ioanapetrova10
ioanapetrova10

Ето че времето навън се развали и е време да обърнем повече внимание на това, как да запълним свободното си време. Ние естествено ще ви предложим да играете на нашите игри с коли и мотори, които не само ще ви запълнят свободното време, но и ще отложите и по-важна работа за да продължите играта. За да сме в тон с времето навън, а и да посрещнем идващата съвсем скоро зима ще ви предложим няколко тематични игри с коли, мотори и камиони. Тези игри се развиват в сурови зимни условия.

Ето и първата зимна игра – Доставка с Камаз

В тази игра с камион вие шофирате руски камион, който пренася различни товари през безкрайната руска тундра. Условията разбира се са нечовешки, но руската машина не се предава и продължава през огромни дупки и високи възвишения. Тук ще имате възможност да ся изявите и като механик, защото играта предлага сами да си настроите спирачките, височината на окачването и самия двигател.

Зимна игра номер две – Зимен мотокрос

В играта вие се състезавате на заснежен терен, който предлага безброй капани. Целта е да преминете през всички препятствия и да завършите с най-доброто възможно време. Играта не е трудно, но все пак трябва да се внимава, защото да се обърнете с мотора не е никак трудно. Ако това се случи ще трябва да започнете от начало.
Последната игра е от категорията игри с коли, а именно – Зимно състезание

За начало в играта трябва да изберете кола, с която да се състезавате, а след това да направите 10 обиколи на заснежена писта. Целта е да дадете възможно най-добро време, което се смята общо за 10-те обиколи. Играта не е сложна и е подходяща за убиване на времето.

Това са игрите с камиони, коли и мотори, с които ще закрием лятото и ще открием сезона на висенето в къщи.