Камери за видеонаблюдение на топ цени | Icansee.bg

2
Добави коментар
ivanov3221
ivanov3221

Какво включва цялостната система за видеонаблюдение предлагана от ICANSEE?Охраната, чрез видеонаблюдение е необходимост, от която не бива да се отказваме, тъй като ICANSEE ни предоставя богата гама от системи за видео наблюдение, които ще направят живота ни по-спокоен и сигурен.

Цялостната система за наблюдение включва:

 

Камери за наблюдение. ICANSEE ще Ви предложи най-изгодните за всички модели камери за видеонаблюдение цени. Можете да изберете вътрешни или външни камери, според разположението на Вашия обект, както и комбинация от 2 външни и 2 вътрешни или изобщо, всяка система за комбинирано вътрешно и външно видеонаблюдение, отговаряща на Вашите изисквания.Стойки за монтаж. Всяка стойка е съобразена с вида на Вашата камера за видеонаблюдение и за нея не се доплаща допълнително.Захранване за охранителни камери. Включва преобразовател на електрическия ток за системи, работещи при 12V и X ампера, в зависимост от избрания модел.Конектори за свързване на сигналния кабел към устройството за запис. Могат да бъдат от типа BNC, в случай, че се ползва коаксиален кабел за връзка или трансформатор Videobalun за FTP или UTP кабел.Цифров/мрежов видеорекордер (DVR/NVR). Той координира отделните функции в системата за видеонаблюдение, като приема сигнал от камерите, след което го компресира и съхранява на твърдия си диск. Мрежовият видеорекордер се използва при свързване на ip (безжични камери), а освен това изпълнява специфични функции, като записване при сигнал за движение или предаване на изображението по интернет, при наблюдение през телефон, компютър или таблет. Видеорекордерът може да изтрива записи при запълнена памет, както и да запазва нови, без специфична намеса.Кабел за данни и захранване. ICANSEE Ви предлага 2 избора:

Коаксиален кабел за видеопредаване на сигнал в отделно помещение за наблюдение и видеорекордер, с предимство – отличен пренос на сигнала;

Кабелен интернет, версия UTP/FTP, представляващ пасивен тип Videobalun конектор за усилване на сигнала, при който можете да получавате сигнал и електроенергия за 3 устройства от един кабел, пренасяйки сигнал на значително разстояние (до 600м).

Памет за видеорекордер DVR/NVR. Представляващ вътрешен HDD SATA II или SATA III, съвместими с DVR рекордер с по-голяма или по-малка вместимост, в зависимост от системата за наблюдение, препоръчана от

Охраната, чрез видеонаблюдение е необходимост, от която не бива да се отказваме, тъй като ICANSEE ни предоставя богата гама от системи за видеонаблюдение, които ще направят живота ни по-спокоен и сигурен.

Какво оборудване можете да изберете?

 

Технически характеристики:

Яснота и ниво на детайлност на картината. Нивото на детайлност и яснота се определят от броя TV линии, в зависимост от модела на камерата. Аналоговите камери на ICANSEE.BG варират от 420 до 700 ТВ линии и в случай, че желаете високо ниво на детайлност можете да изберете апаратура с най-много TV линии ( 700) или HD камери, каквито фирмата също предлага.Вид фотоматрица. Фотоматрицата, която камерата ползва е много важна, затова ICANSEE Ви препоръва да изберете светлочувствителен сензор, тип CCD, вместо CMOS при не-HD моделите. ICANSEE Ви предлага CCD матрици с високо качество, произведени от SONY и SHARP с по-голям размер (1/3’’), гарантиращ добра яснота на картината, по-голям и по-добър зрителен ъгъл.Зрителен ъгъл. Той зависи от размера на лещата, с която е оборудвана всяка камера. Ако търсите по-широк зрителен ъгъл за по-широк периметър на наблюдение, трябва да изберете камера с най-малката леща, а ако търсите дължина на наблюдавания периметър е добре да се спрете на камера с по-тесен зрителен ъгъл и по-голям обектив от висок клас, позволяващ на камерата да се фокусира на по-далечно разстояние.Обхват. Обхватът, осигуряващ наблюдение през нощта, зависи от рамера и броя на инфрачервените диоди, разположени около обектива на камерата. Те осигуряват нощно виждане и ICANSEE може да Ви предостави устройства, покриващи разстояние от 20 до 150м при нощно видео наблюдение.

 

Разлика между CMOS и CCD

 

CMOS и CCD са двата вида светлочувствителни сензори (фотоматрици), използвани при изработката на камери за видеонаблюдение.

Камери за видеонаблюдение със CCD фотоматрици. Те са по-развити, като технология и осигуряват по-високо качество на картината. Тяхното предимство се състои в това, че снимат целия кадър едновременно, предотварятвайки изкривяване на картината и неяснота при заснемане на бързи действия. Този тип охранителни камери снимат с по-малко шум в кадрите. При тях липсва пясъчният CMOS ефект в изображението.Камери за видеонаблюдение с CMOS фотоматрици. Те ползват технология, развиваща се с бързи темпове, поради своя потенциал за много висока детайлност на картината, заснета много ефективно, при минимална консумация на електричество. Икономията на електроенергия и ниската стойност за производството на CMOS светлочувствителни сензори ги правят предпочитани при производството на мобилни телефони. Масовата употреба и бързото развитие на мобилните устройства допринасят за развитието на CMOS технологията, достигайки високите нива на CCD технологията.

 

Какво записващо устройство (ДЗУ/МЗУ) да изберете?

 

Системите за видеонаблюдение включват и записващо устройство (DVR/NVR), изпълняващо специфични функции за компресия, запис и излъчване по интернет. Има три основни вида записващи устройства: DVR/HDDVR/NVR – (дигитално или мрежово записващо устройство) – за аналогови/ HD/ безжични камери за наблюдение.

Правилното решение за запис се определя от следните фактори:

Брой камери, свързани към системата. В зависимост от тях, подходящото видеоустройство трябва да притежава нужния брой видеоканални входове. ICANSEE Ви предлага избор от DVR устройства с 4, 8 или 16 видеоканала.DVR Аудио портове. Можете да изберете видеорекордер със или без аудиовходове, в зависимост от необходимостта да записвате звук. Можете да изберете подходящ видеорекордер, според броя на аудио каналите, които не е задължително да отговарят на броя видео канали.Резолюция на записа. Според вида на камерите и тяхното ниво на качество на изображението можете да изберете DVR/NVR, записващо в CIF, D1 или HD резолюция.Капацитет на записа. Според необходимостта от съхранение на повече и по-качествени или по-малко записи можете да изберете записващо устройство, поддържащо твърди дискови устройства със съответния капацитет.

Всички DVR видеозаписващи устройства се тестват преди вноса, пускането им на пазара и изпращането им до Вас – крайните потребители.

Защо да изберете камери за видеонаблюдение ICANSEE?

 

Марката ICANSEE е издържала теста на времето. Тя присъства над 10 години на пазара в Румъния и през този период над 100 000 клиента са избрали услугите на компанията и продължават да работят с нея.

 ICANSEE ще Ви предложи:

 

Широка гама от продукти за всеки вид видеонаблюдениеИзключително ниски за видеонаблюдение цениДостъп до екип, осигуряващ експертни съветиПрофесионална техническа поддръжкаРеална гаранция за предлаганите продукти

Поддръжка на настройката на Интернет предаването на системите за видеонаблюдение.