Шоу на Сирк дьо Солей в памет на Майкъл Джексън | Новини – praznuvam.com - Новини – praznuvam.com | Шоу на Сирк дьо Солей в...

Шоу на Сирк дьо Солей в памет на Майкъл Джексън | Новини – praznuvam.com - Новини – praznuvam.com | Шоу на Сирк дьо Солей в...

Фантастичният музикален свят на Майкъл Джексън оживя вчера със световната премиера в Монреал на спектакъла на Сирк дьо Солей „Immortal World Tour“ в памет на краля на попа.

Цветни специални ефекти, дим на сцената и видео клипове в съчетание с динамични танци като тези, с които Джексън беше известен, бяха възкресени в спектакъла, за създаването на който са били необходими 60 милиона долара.

На шоуто присъстваха трите деца на Джако, майка му Катрин и трима от братята му и привлече фенове от Канада и САЩ. „Бях почитател на Майкъл от 12-годишна, така че това са 30 години“, заяви канадката Сузи, която пътувала от Онтарио, Североизточна Канада, за премиерата на спектакъла.

Друг почитател на име Артур заяви, че музиката на звездата превъзхождала впечатляващите хореографии на сцената. „Акробатиките бяха добри, но аз нямах нужда от тях. Музиката изпълни тялото ми“, заяви той.

Дизайнът на сцената беше доминиран от снимки и видеа на деца, както и...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност