Бързи и яростни 6 – Fast & Furious 6 – Big Game Spot

144
Добави коментар
monito_vr
monito_vr

   Режисьорът на предстоящия “Бързи и яростни 6”, Джъстин Лин, успя да запази в тайна повечето детайли относно историята на продукцията и в продължение на половин година единственото което се знаеше бе, че действието ще се развива отчасти в Европа, а екипа на главните герои ще се съревновава с други майстори на волана, които планират обир. С наближаването на премиерата на филма от Юнивърсъл Пикчърс разпространиха в интернет съвсем нова информация за сюжета и препятствията пред които ще се изправят познатите персонажи. Ето и по-конкретните детайли:

Действието на “Бързи и яростни 6” се развива малко след като Доминик Торето и Брайън О’Конър се пребориха с армията на престъпния лидер Хернан Рейес (злодея в “Удар в Рио”). Хората на Торето са се разпръснали по света, но постоянното бягане от закона и невъзможността за завръщане на родна земя в САЩ са двете основни неща, които ги измъчват всекидневно. Междувременно агента Люк Хобс е по петите на опасна автомобилна банда, чиито лидер Оуен Шоу е подпомаган от бившата приятелка на Торето, Лети, която е била смятана за мъртва от всички.

Единственият начин за справяне с групата на Шоу е ако бъде намерен екип, който е също толкова добър с автомобилите и новите технологии. Останал без друг избор Хобс се свързва с Торето и му предлага сделка – ако той и хората му участват активно в борбата срещу Шоу всички ще бъдат помилвани и ще могат да се завърнат отново в Съединените щати.

По-голямата част от действието ще се развива в Англия, а освен вече споменатите актьори във филма участват още Тайрийз Гибсън, Джордана Брустър, Елза Патаки, Джина Карано, Мишел Родригес и Люк Евънс, който изпълнява главната отрицателна роля на Оуен Шоу.

“Бързи и яростни 6” е най-скъпата част от поредицата, а режисьора Джъстин Лин обещава, че на екран ще бъдат представени екшън-сцени, които “засенчват всичко което сме правили до момента.”
Българската премиера на филма ще бъде на 24-ти май, тази година.