Полезно

1
Добави коментар
procreator
procreator

Фаянсът в къщи.

Фаянсът присъства под една или друга форма във всеки дом. От най-очевидните места до най-неочакваните, можете да използвате фаянс, за да реазлизрате интериорните си идеи. Много приемлив е като цена,а и ще намерите достатъчно специалисти,които да ви посъветват или изпълнят ремонта при добри условия.

Сякаш задължително е присъствието на фаянса в банята.Разбира се,това не е случайно.Този материал е здрав,с гладка и лесна за почистване външност и е предпочитан за облицовка на стените или пода.Под формата на плочки ще го намерите в изобилие от цветове,форми и размери. Различни и интересни хрумвания има и за санитарните мебели. Изработени от бял, цветен или рисуван фаянс, правилни или странни на форма-моделите изобилстват. Ще можете да изберете онзи комплект, който най-добре да пасне на обзавеждането.

Винаги добро решение е фаянсът за кухнята.С плочки за баня можете да облепите стените, плотовете и пода или само част от тях-всичко ще зависи от дизайна на кухнята, но ще бъдете сигурни в лесната й поддръжка.Не забравяйте да разгледате и всички фигурки и практични аксесоари, които ще допълнят уютната обстановка.

Използвайте фаянс за пода на терасата или верандата. Первазите на прозорците и перилата също можете да покриете с фаянсови плочки. Ако имате басейн на двора-ясно е-плочките са много подходящи. Същото важи и за всякави корита и декоративни шадравани.Лятната ви градина  ще бъде добре обезопасена, ако подредите на пода големи плочки фаянс.

Ако пък след ремонта ви останат парчета и неизползвани плочки, не ги изхвърляйте веднага.Помислете дали не можете да си изработите някакви декоративни елементи или полезни приспособления. С парчета от плочки успешно ще украсите разни части от двора. Добре биха изглеждали саксии и поставки за цветя, цели цветарници дори.