Абонаментна компютърна поддръжка

4
Добави коментар
thunder_go
thunder_go

И аз, като всеки останал човек разбиращ от компютри (поне ниво над основната част) съм се занимавал със всякакви преинсталирания на Windows, оправяния, инсталация на нов софтуер и какво ли още не  – предимно на познати. От тогава насам, постепенно спрях да се занимавам с такива неща, под оправданието „не ми е специализация това“. Много по-сигурно е да се довериш на фирма, която специализира в областта и да си свърши работата качествено. Всичко което знам аз е от форуми и практика върху собственото ми PC.

Професионални компютърни услуги, хардуерни и софтуерни компютърни услуги от компютърни специалисти се предлагат от много фирми. Удобни са както за домашни компютри, така и за такива в офиса. Услугите са повече от ясни: хардуерни услуги, софтуерни услуги, изграждане на компютърни мрежи, отдалечена поддръжка /remote support/ и други.

Повечето предлагат и абонаментна поддръжка на компютри и компютърна поддръжка за фирми и офиси. А цените за такива услуги са по силата на всяка фирма, която има повече от един компютър. Абонаментните планове, които предлагат S-Solutions.org са „Офис“ и „Бизнес“, като всеки си има своите предимства, които да подходждат на определен тип дейност и брой компютри. Посочените планове са примерни, като подлежат на промняна, така че да пасват идеално на нуждите на фирмата.