Сексът преди фитнес тренировка

12
Добави коментар

Брой посетители за този материал:
249

Правите ли секс преди фитнес тренировка? Моля! Хе-хе, “От жените, краката отслабват!”, а? Ако вярвате в това скандално и невярно твърдение, ще оставите много жени и девойки самотни!

Някои мислят по този начин, други като мен обаче, не считат това за вярно, а дори ще се намесят “в спора” като кажат истината: “Всичко зависи от това кой с кого!”
Сексът има категорично положителен ефект в две направления:

предизвиква пълен физически и психически релакс

сексът води до освобождаване на много биологично активни химически вещества

Всичко това, уважаеми мъже и кандидат мъже, води до качествена по-добра спортна форма. Оставете секс маратонците да парадират с това колко могат, вие покажете, как го можете! Правете секс, това не води до отслабване в мускулите. Но използвайте сърцето си – като най-важният мускул в човешкото тяло. С него (сърцето), наистина стават чудеса!

Сексът преди фитнес тренировка 3.00/5 (60.00%) 2 гласа

Белчо Христов е фитнес треньор, диетолог и суплементарист. Той се занимава изцяло с авторски проекти, налага най-новите виждания и схващания във сферата на фитнес тренировките, храненето и хранителните добавки в програми за отслабване, покачване на мускулна маса или просто за здраве, тонус и по-добър стандарт на живот. Посетете неговият магазин, с адрес www.belchohristov.net!