Заснеха извънземни, бродещи из амазонската джунгла ( Снимки + Видео) ~ ShowBG

58
Добави коментар
BG-LifeStyle
BG-LifeStyle

Извънземни същества бяха заснети в амазонската джунгла от двама нищо не подозиращи британски туристи. Любопитните кадри пък бяха публикувани от вестник „Daily Mail“.

По-рано тази година двама британци се отправили на пътешествие из джунглите на Бразилия, по време на което направили десетки видео записи, за да увековечат посещението си в тази екзотична част на света. На едно от клипчетата пътешествениците решили да снимат местни деца на фона на гориста местност. Заснемайки видеото, те не видели нищо подозрително.

Чак след като се прибрали във Великобритания и започнали да си припомнят своето пътешествие, британците забелязали, че на един от клиповете им се вижда тайнствено същество, напълно припокриващо широкоразпространената представа за извънземно, както и необичайна проблясваща светлина, скрита измежду дърветата.

Към видеото интерес проявил известният изследовател на паранормални явления Майкъл Коен, който тези дни решил да предостави любопитните кадри и на едно от най-големите британския издания.

От думите на изследователя става ясно, че този регион в Бразилия отдавна е известен с повишена паранормална активност. Нещо повече – правителството на страната било напълно наясно с необичайните явления и преди години дори е провело мащабно разследване, известно с името „Прато“, в което служители на армията са били изпратени в джунглата, за да потвърдят и наблюдават извънземното присъствие в района.

Според Коен, това, което в най-голяма степен привлича пришълците именно към тази част на амазонските джунгли, е огромното биологично разнообразие.

Вижте снимките и видеото, заснети от двамата британци: