Фън Шуй за вечна любов и разбирателство | МЕСЕЧКА.com

1
Добави коментар
mese4ka
mese4ka

Нека фън шуй помогне на любовния ви живот част 2

Posted on окт 26, 2011 by Месечка in Любопитно, Тя и Той |

Здравейте, бях написала една статия за това как да привлечем любов и разбирателството между нас и партньора. Наскоро ми попадна една книга “Фън шуй – формула за любовта”, в която имаше няколко интересни съвета. Ето какво трябва да се промени в интериора на дома ни, за да може любовта да царува винаги там. 

Не използвайте радиоапарати, които имат часовник с червени цифри. Те излъчват нездрава, негативна енергия, която може дори да унищожи любовния ви живот.

За да се отдадете изцяло на бъдещето си, не се товарете с детството си. Махнете от спалнята си играчки и плюшени животни и много лесно любовта ще нахлуе в живота ви.

В спалнята си не слагайте електрони апарати като компютър, факс, … тяхната отрицателна енергия ще се прехвърли на вас и партньора ви и ще се карате често.

Не бива да се слагат стари халки, които сте придобили при разпродажба или сте ги получили от непознати хора. Пръстените запазват отрицателната енергия на предшественика си и тя може да се пренеси при вас.

Ако сте самотни и искате да откриете партньора, който ще ви обича и разбира, завържете две червени или лилави ленти около бравата на спалнята ви.

За да се радвате цяла година на любов и да сте изпълнени с положителна енергия сложете две рози във ваза във всекидневната стая или в трапезарията. Те ще помогнат да цъфнат и чувствата ви.

За да е по-богат сексуалният ви живот, всяка вечер в продължение на седем поредни дни палете свещи с аромат на портокал, които със сигурност ще възпламенят страстта.

Не купувайте легла с метални или дървени ножици и особено с остри върхове. Рушителната енергия ще се прехвърли на хората, които спят там.

Ако нямате партньор, но искате да намерите човек, с когото ще споделяте добро и зло, окачете на стената в спалнята снимка на двойка гълъби. Енергията им ще привлече истинския мъж.

Ако сексуалната ви енергия е много слаба и губите интерес към секса, тогава в северната част на жилището сложете повече син цвят, той ще ви върне изгубеното желание.

Никога не слагайте любовни символи в банята, защото в тях се събира унищожителната енергия на хорското излъчване. Това води до караници и късане.

Ако желаете да увеличите семейството си, сложете снимки на седем бебета или на седем деца в метални рамки и ги окачете на цялата стена. Енергията на тези снимки ще ви помогне да станете родител.

За да продължи любовта ви възможно най-дълго време, освен снимка на партньора сложете и сърце от розов кварц. Така ще придобиете вечна любовна енергия.

Преди лягане използвайте ароматни сапуни, пудри и парфюми, които подсилват чувствата. Енергията ви ще възбуди вашия партньор и сексуалният ви живот ще бъде по-възбуждащ.