Най-богатите български наследници /видео/

3
Добави коментар
hydroxoow
hydroxoow

четвъртък, 3 ное 2011 г. 13:09 ч.

Новата рубрика в сутрешното шоу „Сладки приказки“ по TV7 – Топ Blife, стартира тази седмица с „Най-богатите наследници у нас“. Репортерката на BLife Нина Петкова разказа пред Жана интересни подробности от живота на богатите родните наследници.

1.Фамилия Арабаджиеви – Владимир и Александра

Последните месеци са изключително щастливи за една от най-богатите български фамилии Ветко и Маринела Арабаджиеви, топ хотелиерите на България. Синът им Владимир ги зарадва с първо внуче от приятелката му Ралица Тошкова.

Владо е най-добрият автомобилен пилот на България. Спечелил е много международни награди,  а от 2008 г. се състезава във Формула Мастърс, където също има победи. В момента е на мениджърска позиция в Захарен комбинат Пловдив.

Красивата  дъщеря на  Ветко и Маринeла – Александра също има своите спортни успехи, но в конната езда.Тя има награди от международни състезания и турнири. Най-скъп й е златният медал, спечелен в Италия. Наскоро се класира четвърта на германското дерби по прескачане на препятствия в Хамбург. Александра в момента учи Стопанско управление в НБУ.

Преди да се завърне у нас, тя живееше в Германия, заради  спортните си ангажименти.

Малко след новината за най-малкият наследник на фамилия Арабаджиеви, Александра се сгоди за сина на друга милионерска фамилия – Стайко Стайков. В момента Александра и Стайко живеят заедно в София.

Синът на алкохолния бос Миньо Стайков, Стайко поиска ръката на богатата наследница от баща й, спазвайки старите български традиции и обичаи. Той й се врече във вечна обич, като й подари изключително елегантен годежен пръстен, разбира се с диамант. Blife научи, че сватбата е планирана за началото на месец декември. Това със сигурност ще е сватбата на годината.

Любовта на Александра и Стайко пламва по-рано тази година. Бащите на двамата младоженци Ветко Арабаджиев и Миньо Стайков са приятели от дълги години. С тази сватба две от най-богатите фамилии у нас ще се сродят.

2. Фамилия Стайкови – Яна и Стайко

Стайкови са не по-малко заможни и успешни.

Наследници на алкохолния бос Миньо Стайков са Яна и Стайко. Красивата Яна сякаш по-често попада в светлините на прожекторите. Наричат Яна българската Парис Хилтън. Преди около две седмици в интернет се появиха папарашки снимки, които са запечатали Яна в доста интимна прегръдка с Денис Касъмов – бившия на попфолк певицата Емануела. Пред медиите Денис потвърди, че връзката му с Яна е сериозна и има чувства към нея. Сега остава да чакаме, за да видим как ще се развият отношенията между двамата.

Красивата наследница е на 24 години и учи Бизнес Администрация в Лондон. 

Брат й Стайко Стайков завършва образованието си в престижен колеж в Германия. След завръщането си в България той се занимава с мениджмънт в строителството и туризма. Близки на Стайко твърдят, че връзката му с Александра Арабаджиева го е променила до неузнаваемост и е укротила темперамента му.

3. Ива Софиянска  –

Младата чаровница е дъщеря на Стефан Софиянски – политик и бивш кмет на София. Жълтата преса е забърквала името на Ива в доста скандали. Тя се изявява като модел, но амбицията й е да се занимава с телевизия. От няколко години тя живее в Лондон със сина на бизнесмена Васил Божков –  Антон. В английската столица Ива учи журналистика в престижен университет.

4. Антон Божков –  син на Васил Божков.

През 2006 г. авторитетно международно списание оцени богатството на бащата на Антон Божков – Васил, на един милиард долара. Божков е класиран на 51-во място по богатство в света.

Антон Божков завършва университета в Кеймбридж и е известен  със страстта си към бързите коли.

Младият Божков е стръв за всички златотърсачки. В България Антон общува със силно ограничен кръг приятели и познати. За жените около него не се знае много освен това, че е сериозно обвързан с дъщерята на Стефан Софиянски Ива.  Двамата обаче не са сгодени, както писаха в медиите, защото бащата на Ива – Стефан Софиянски отрече подобна новина.

5. Елеонора Гигова – дъщеря на Николай Гигов.

Ели  е била рекламно лице на различни марки, водеше модно предаване, след това се изявяваше като спортна журналистка, а на финала беше водеща и на сутрешен блок.

Някои оценяват богатството на  баща й,Николай Гигов, на над 75 млн. лв. Той е един от най-големите търговци на оръжие, притежаващ лиценз от държавата. Собственик е и на футболния клуб „Локомотив София“.

Ели е учила 6 години във Франция, а известно време живя и в Ню Йорк. Празниците тя посреща в Париж със семейството си в общия им дом там. Според приближени, къщата в Париж е оценена на няколко  милиона долара.

Гигова се занимава и с благотворителност. Прави дарения на домове за хора с ментални увреждания и на деца, лишени от родителски грижи. Обожава футбола и дали заради баща си или не, но е привърженичка на „Локомотив София“.

Ели има връзка с бизнесменът и собственик на две от най-хитовите столични заведения Петко Димитров.