Planter’s – Филър за бръчки за лице с хиалуронова киселина.

1
Добави коментар
Beautyshop.bg
Beautyshop.bg

Описание

Filler for facial wrinkles with hyaluronic acid

Иновативен филър за бръчки за лице, базиран на специална система за проникване на хиалуроновата киселина в кожата.

Известно е, че хиалуроновата киселина е полизахарид от семейството на GAG (глюкозаминогликани), и е основен компонент на кожния извънклетъчен матрикс, тя успокоява, защитава и хидратира кожата. Тъй като е биополимер с високо молекулно тегло, нейната молекула не може да проникне в кожата.

Именно затова Planter’s създаде поредната иновация – Hyaluronic Acid CronoActive SystemTM. Това е иновативна функционална система, която подпомага проникването на хиалуроновата киселина в долните слоеве на кожата чрез три различни механизма на действие, три различни нива на действие и три различни степени на действие: незабавно, краткосрочно (8-12ч) и дългосрочно:

  1) На ниво повърхност – незабавно действие: Високомолекулната хиалуронова киселина хидратира, защитава, успокоява кожата, намалявайки транс епидермалната загуба на вода.

  2) На ниво епидермис – краткосрочно действие: Векторизираната хиалуронова киселина има anti-age ефект, запълвайки бръчките.

 3) На ниво дермис – дългосрочно действие: Нискомолекулната хиалуронова киселина има регенериращ ефект, стимулирайки синтеза на про-колаген І, което води до уплътняване и реструктуриране на кожата.

Филърът за бръчки и мимически линии има матиращ ефект. Той съдържа отразяващи светлината частички, които придават блясък на кожата на лицето, стимулира синтеза на колаген и образуването на триизмерна мрежа от колагенови влакна. Както и в останалите продукти от серията, хиалуроновата киселина е резултат от ферментацията на млечна бактерия и има 100% естествен произход.

Активни съставки:

* Crono Active System.

* SEPILIFT DPHP – комбинация от мастна киселина и аминокиселина.

* LIPOLIGHT – патентован запълващ бръчките комплекс, избистря тена, отразява светлината.

Производител: Planter’s

Обем: 10.000 мл