Gucci Bamboo чисто нова идея за 2015

1
Добави коментар
nwv
nwv

Gucci Bamboo е най-новият парфюм, може би и най-новото начало на нова голяма серия от парфюми на Италианската модна къща. Парфюмът ще се появи през първите месеци на пролетта на 2015-та година и поименно наследява щафетата от колекциите аксесоари на Gucci. Очевидно ароматът отразява женствеността и самоувереността и е създаден за модерната жена с характер. Уханието на Gucci Bamboo е интензивно, нежно и изискано в същото време.

Композицията му е относително сложна с преобладаващо цветни и дървесни тонове. Започва с цитрусови акорди от бергамот и иланг-иланг. Нежността в композицията идва от лилия израсла в Казабланка в комбинация с портокалови цветове. Ванилия от Таити, кехлибар и сандалово дърво придават изразителната интензивност и завършек на новият парфюм.

Лице на парфюма е актрисата Гал Гадот, която за момента участва в рекламните снимки и се очаква да бъде пуснат и клип. Дизайнът на бутилката е деликатен с изразени линии и чувствени цветове с формата на диамант преливащ от нежно розово. Лъскавата сребърна капачка дава завършеният вид на продукта.

Парфюма ще се предлага във флакони от 50мл и 75мл, а концентрацията му е Eau de Parfum, като в комплекта има лосион за тяло и дезодорант.