Секси рокли за незабравими празници » eMODNO да имам

3
Добави коментар
svetla58
svetla58

Едно от най-големите удоволствия на всяка обичаща себе си жена е да се суети пред огледалото облечена в сексапилна рокля, почертаваща неустоимите дамски форми. А когато имаме поводи за празнуване еуфорията нараства и в главата ни нахлуват мисли като: „Имам ли подходяща рокля за повода?”.

За да улесним нашите читателки решихме да посветим една статия на най-емблематчното облекло в дамския гардероб – роклята. Тя се е превърнала в символ на женствеността. Разнообразието от материи, кройки и цветове в наши дни е толкова голямо, че понякога ни е трудно да решим кой модел е най-подходящ за нас.

Днес селекцията ни е фокусирана върху по-елегантните модели, подходящи за вечерни поводи и официални празници, с каквито месец декември изобилства. В такива случаи обикновено изборът пада върху класическата гама или по неутралните нюанси. Нека по-смелите дами не се свенят да заложат на контрастни и привличащи вниманието цветове, с които ще демонстрират своето самочувствие и женска сила да пленяват околните.

Предлагаме ви чудесни коктейлни рокли на изгодни цени от българския онлайн магазин Shopping-terapia и от британския сайт boohoo.com. Не се колебайте да добавите още една кокетнa рокля към гардероба си, защото тя никога няма да е излишна!

Автор: Делица Цонева