Китайски хороскоп за 2012 – Близнаци

1
Добави коментар
mese4ka
mese4ka

Китайски хороскоп за 2012 – Близнаци

Posted on яну 17, 2012 by Месечка in Любопитно, Свободно време |

Годината 2012 е Годината на Дракона според Китайския хороскоп. Тя ще започне на  23 януари 2012 и ще завърши на 9 февруари 2013 г. Ако си зодия Близнаци и искаш да разбереш за кои аспекти от живота си за внимаваш, на кои да наблегнеш, кои са силните и слабите ти страни тази година – прочети тази статия!

Любов и семейство

На свободните Близнаци 2012 година ще донесе признание и поклон. Те ще бъдат напълно удовлетворени в своите амбиции. Основното – по-често се появявайте пред публика и не крийте възможностите си.

Семейните Близнаци ще поискат да се почувстват свободни и “необвързани”. Ако някой от тях реши да устрои втори меден месец с партньора си, то други ще се решат на любовна връзка.

Здраве

През 2012 година Близнаците трябва да обърнат внимание на нервната си система. Бързата смяна на събитията се отразява неприятно върху тях. Не позволявайте на депресията да ви победи. Намерете време да се отпуснете в някой курорт и залагайте на успокоителни билкови чайове.

Основни успехи

Големи успехи ще имат Близнаците там, където от малко се получава много. От ненужното – необходимо. От старата барака – дворец.

Кариера и работа 

Придвижването ви по служебната стълба през тази година ще зависи от това колко сте убедителни пред ръководството. Покажете своята уникалност и незаменимост. Използвайте артистизма си.

Талантите според зодиака: Овен, Телец и Близнаци

За Близнаците 2012 година е доста благоприятна. Те ще импонират на покровителя на годината. Драконът по душа е артистичен и многолик, поради тази причина той не веднъж ще награди Близнаците. Не бива обаче да разчитате само на неговата мощ.

Вие и сами можете много. Само не бъдете дребнави, от вашата щедрост зависи скоростта, с която ще постигате целите си, независимо в личен или бизнес план. Не е изключено, да се наложи да дадете нещо, но ще получите много в замяна.

През втората половина на годината Близнаците ги чака интересно предложение, което ще им позволи да се самореализират.

Съвет за цялата година

Помислете си досега поради каква причина са ви връхлитали проблеми, постарайте се да избегнете повтаряне на грешки.

Очаквайте Китайските хороскопи и за останалите зодии!

Използвани са материали от външни източници.