Как да си направим етно маникюр? » Красота

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Етно тенденциите никога не остаряват, защото носят усещане за екзотика и колорит, което придава неповторим почерк на визията ви. Красивият маникюр е важен елемент за перфектния външен вид на всяка жена, затова днес решихме да ви дадем практически насоки как да декорирате ноктите си в стила на етно модата.

Попаднахме да интересен вариант предложен в един моден блог, където дамата се е вдъхновила от новия си шал с етно елементи. Вижте как лесно може да си направите в домашни условия цветен и атрактивен маникюр.

Какво ви е необходимо?

Изберете подходящи цветове, които да съчетаете с ваше облекло или аксесоар в тази стилистика. Добре е цветовете да са ярки и привличащи вниманието. Нашето предложение е в синьо, оранжево и червено. Трябват ви още лакове за декорация – черен и червен с блестящи частици, както и топ лак. Други необходими материали са: щампа за маникюр и коректор за лак.

Начин на правене:

Нанесете внимателно различните цветове върху плочката на нокътя, като я покривате частично, за да се застъпят отделните нюанси. След като основният слой изсъхне добре е време за графичната декорация в черно. За ваше улеснение може да използвате подходяща щампа за маникюр.

Ако умеете да рисувате добре, може да експериментирате като нарисувате ефектен контур сами, така ще постигнете по-артистичен рисунък. Коректорът за лак ще ви помогне да отстраните излишния лак около плочката на вашия нокът.

След като изсъхне декорацията, фиксирайте с топ лак. Вашият маникюр е готов, само трябва да го съчетаете с подходящо облекло и да съберете погледите на всички!

Автор: Делица Цонева