Детски дрехи за кръщене,рокли за кръщене,дрехи за кръщене момче,шаферски и официални рокли

3
Добави коментар
katia55
katia55

Детски дрехи за кръщене,рокли за кръщене,дрехи за кръщене момче,шаферски и официални рокли
Добре дошли в магазинчето на Кейт за детски дрехи за кръщене за момиченца и момченца,детски папионки,рокли за кръщене, шаферски рокли, официални рокли, болера,буйки и аксесоари и други джундурийки.Поръчки се приемат само онлайн или по телефона, в момента няма възможност за посещения на място!Моля да ме извините.
ВСИЧКИ АРТИКУЛИ В САЙТА  СЕ ИЗРАБОТВАТ   ПО ПОРЪЧКА В РАМКИТЕ НА  5 РАБОТНИ ДНИ!

Когато има възможност поръчките се изпълняват и в по -кратък срок!Когато поръчката е готова и изпратена ще получите е майл, който потвърждава нейното изпълнение. На следващия ден или в зависимост от адреса за доставка и обслужването на куриерската фирма очаквайте доставка. Ако има нещо което бихте искали , а не го намирате в сайта, моля свъжете се с мен  и ще го изработя специално за Вас. Старая се да редовно да добавям нови продукти към сайта, но за повече актуална информация следете фейсбук страницата на  „Kate“ тук!

В сайта  ще намерите и артикули на други производители  като чорапки, чорапогащници и други артикули на българската фирма за детски дрехи и бельо“ САЛИ“, буйки на „БЕКО“, болера „КРИСТЕЛ“ и други, които биха могли  да допълнят поръчката Ви.

Приятно разглеждане!