Продажба на апартаменти в София – Танита.бг

2
Добави коментар
koliskra
koliskra

Продажба на апартаменти в София – Танита.бг

„Танита” предлага широка гама от услуги в сферата на недвижимите имоти. Независимо дали сте купувач, продавач, наемодател или наемател, ние можем да ви предложим най–добрата оферта. Възползвайте се от базата от данни с имоти и апартаменти в София, които предлагаме и от мащаба на дейността на “Танита.бг”. Компанията оперира на територията на цялата страна. Компетентни сме да Ви консултираме относно инвестиционен проект, управление на недвижим имот, ценова стратегия, достъп до актуална информация за тенденциите, развитието, търсенето и предлагането на пазара.

Ние ще се ангажираме да Ви партнираме в процеса на осъществяване на всяка една сделка: предлагаме услуги по посредничество при избор на обект в процеса на покупко-продажба, безплатна реклама на представяния обект, юридическото оформление на сделката. Нашият екип е съставен от опитни професионалисти и амбициозни служители, които постоянно развиват своите умения и компетенции и могат винаги да Ви предложат наистина професионален съвет и да продадат вашият апартамент в София. Нашите цели са разширяване на пазарния дял, постоянно подобряване на качеството на услугите, ориентиране на услугите към нуждите на клиента, иницииране на кооперация и дълготрайни отношения с нашите партньори.

При нас сте спокойни при всеки етап от цялата операция по продажбата или закупуването на имот в София. Нашите брокери са готови да откликнат на всяко ваше запитване и да разрешат и най-дребните проблеми, които могат да изникнат при процеса. Към всеки клиент подхождаме индивидуално и се опитваме напълно да разберем неговите нужди. Можете да разчитате на нас, че ще се отнесем напълно професионално към всеки казус, който възникне при вас.