XСилвия Информация: Публикации на автора (372)Убиец с брадва изяде окото и мозъка на жертвата си

2
Добави коментар
muhomorka
muhomorka

Публикувано на: 28 януари, 2012

Тайри Линкълн Смит (35 г.) от Бриджпорт щата Кънектикът бе задържан след като уби човек с брадва и изяде очната му ябълка и част от мозъка му.

Според полицията в Бриджпорт, Смит живеел в изоставена сграда заедно с 43-годишния Ейнджъл Гонзалез, когото напада и убива на 15 декември.

След бруталното убийство Смит изял една от очните ябълки на жертвата си и част от мозъчната му тъкан, преди да напусне местопрестъплението. Разлагащото се тяло на Гонзалес е открито на 20 януари. По главата и лицето на жертвата са нанесени жестоки травми.

Братовчедката на Смит, Никол Раб, казва на полицията, че братовчед й бил пристигнал в нейния дом в средата на декември с окървавени ръце и въоръжен с брадва.

Смит й разказал, че спял на входа на една изоставена сграда, когато някакъв латиноамериканец (Гонзалез) го поканил да влезе и да пренощува вътре. Малко след това, воден от все още неустановени мотиви, Смит нападнал мъжа с брадвата.

После Смит поставил части от тялото на Смит в торба и се запътил към близкото гробище, където изял окото и мозъка на мъртвеца. Той казал на братовчедка си, че окото имало вкус на стрида.

Чувайки зловещата му история, Раб веднага се обадила на майка си, която от своя страна се свързала с полицията.

Тайри Смит успява да избяга от щата, но е открит и задържан във Флорида. Срещу него е повдигнато обвинение в убийство и му е определена гаранция от 1 милион долара.

———————————————————————————————————————————————
Източник: theweeklyvice.com