Гледаш ли Online Tv ? OnlineTv-Bg.com

84
Добави коментар
webfiremax
webfiremax

 

bTV Lady Online, бТВ Лейди онлайн гледаш ли безплатно

btv lady online

bTV Lady – Повече за нея! е най-новият член от голямото семейство на бТВ, като излъчва за първи път на 28 януари 2012 година. Телевизията е направена специално за нежната част на България, а именно дамите и е идеално допълнение към сайта ladyzone.bg.

бТВ Лейди предоставя възможност на жените да намерят нещо повече за себе си. Това се постига като се предлага голямо разнообразие от любими предавания, сериали, филми и музика. Излъчват се нови за страната предавания, направени специално за дамите. Типичните за бТВ елементи ще могат да се видят и тук, но с елегантни промени.

 Ако искате да гледате bTV Lady Online, бТВ Лейди Онлайн може да посетите някой от следните сайтове:
 

В логото на телевизия се вижда пеперуда, която характеризира деликатната част от зрителите. Освен новите шоу програми, увлекателните филми и сериали може да се чуе приятна и релаксираща музика. Лицето на телевизията е звездата от Стъклен дом – Елена Петрова.

Програмата на bTV Lady Online, бТВ Лейди онлайн – може да видите тук

Предаванията на телевизия bTV Lady: Шоуто на доктор Оз, Шоуто на Нейт Бъркъс, Хамелеони, В името на любовта, Размус и Йохана, Наследникът на Гранлунда, Безсмъртна любов, През рая и ада (минисериал), Лятна къща, Отвъд океана, Морска звезда, Хотел с 5 звезди, Кухнята на Звездев

За контакт с bTV Lady:

Сайт: http://www.btv.bg/lady/

TV, Национален Дворец на Културата, пл. “България” 1, ет. 11, София 1463
Централа: 359 2 9176 800
Факс: 359 2 9176 886
Отдел ‘Новини’: 359 2 9176 830 – [email protected]
Отдел ‘Продажби’: 359 2 9156 586 – [email protected]