Как да изкарам пари от интернет

1
Добави коментар
freedombgr
freedombgr

SEO е абревиатура за „search engine optimization“. Това е процес на структуриране на дадена уеб страница, така че да се намери, прочете, и индексирани от търсачките по възможно най-ефективния начин.Защо това е важно?Представете си,че никой не би могъл лесно да намери местоположението на вашия бизнес или дори телефонния ви номер.Повечето бизнеси не биха могли да просъществуват дълго в такава ситуация.
В тази статия ще посоча най-важните причини да инвестирате време и средства в СЕО.

1. SEO = лесно откриване = пари
-Времето е ценно,парите разбира се също са ценни,но в интернет пространството с толкова много различни начини да бъдете забелязан,мисля че възможността сайта ви да бъде лесно намиран е най-голямата полза от прилагането на СЕО.Лесното откриване в търсачките означава повече посещения,а това е пряко свързано с вашия бизнес.Вие искате повече потребители да посетят вашия сайт,а това не е лесно.

2. Пасивен доход от SEO
-Пасивният доход се превръща в причина номер 1,заради която да започнете бизнес в интернет пространството.Но бизнес не винаги означава да продавате НЕЩО;Може да означава информиране.Ако обичате книги,един обикновен и богат на ключови думи сайт може да привлече милиони читатели на книги.Може да продавате книги чрез Афилиейт линкове,или просто да използвате Адсенс за монетизация на вашия сайт.Но кажете,че искате вашите начални страници наистина да се открояват.Лесно е.Наемете си СЕО експерт и само наблюдавайте как посещенията на сайта ви се удвояват и утрояват.

3. Директен доход от SEO
-Желателно е да имате както пасивен доход така и директен доход,но в някой бизнеси единия е по-важен и ценен от другия.Продаването на продукт изисква повече от инвестиция,така че ако искате да започнете бизнес с малък капитал,то правенето на ревюта или използването на афилиейт линкове е вашият маршрут към успеха.Въпреки всичко директния доход, обаче, често може да се окаже да бъде много повече от пасивен, особено когато една директна продажба може да бъде на стойност 100 или 1000 кликвания на мишката.Това означава,че една продажба на скъп продукт може да бъде оценена на много повече от пасивен доход от сайт или блог с много посетители.

4. SEO може да ви спести време
-На СЕО експерт може да отнеме една трета от времето или по-малко,отколкото би ви отнело на вас да постигнете добри резултати за някоя страница.Те може да ви таксуват за това,но ще ви спестят време и ще можете да се фокусирате върху самия бизнес.

5. SEO е ниска инвестиция за висока печалба
-SEO,особено тогава когато е фокусирано върху пасивния доход или продукти с ниска цена,е обикновен и лесен процес в сравнение да започнете свой бизнес в реалния сват.Говорим за интернет света в момента.Тухли и хоросан в магазина струва десетки хиляди,а онлайн бизнеса – една частица от това.

6. Има изобилие от експерти
-Не е нужно да наемате най-скъпия експерт.В днешни дни СЕО експертите „са навсякъде“. Докато евтиното не винаги е най-добро,добро СЕО може да се изгради евтино ако иползвате услуги от няколко различни експерта.

7. СЕО оптимизацията е глобална
-С едно кликване на мишката и вашия онлайн магазин / услуга може да достигне от Ню Орлиънс, Луизиана до Лондон, Англия или дори Южна Америка. Класирането не е само за една страна. Това е светът, и в него има много потребители търсещи добре класирани страници.

8. Щом сте добре класирани…
-Щом веднъж сте добре класирани в търсещите машини,вашия бизнес ще стане по-достъпен и лесен за намиране.Това разбира се ще доведе до по-високи печалби.Докато вашето класиране може да е непостоянно,добра СЕО страница ще поддържа постоянен поток от купувачи,които в последствие могат да станат и редовни.
Но все пак,дори и да сте добре класирани,трябва да поддържате сайта си,да правите нова оптимизация на страниците или да създадете нови страници на вашия сайт и да полагате още усилие.Не може вашите продажби да се уповават на ТВ реклама за период от 10 години,така че не очаквайте същото от СЕО.

9. Успехът
-За СЕО оптимизацията не е най-важно да вложите стотици левове,а да изкарате от тях хиляди.Най-добрата причина поради която трябва да наемете СЕО услуги,е че просто развива бизнеса ви до успешен много по-бързо.