Последни Клюки

4
Добави коментар
Kluki
Kluki

Азис лъсна гол на първа страница

Скандалните снимки на мъжкото достойнство на чалга звездата са открити в изгубения му GSM. Мобилният телефон на фолкаджията Азис бил изгубен в столичен мол. Още същия ден звездата обявил награда от 3000 лв. за този, който намери и му върне апарата. 

Азис обявил, че в мобилния му телефон има много ценни за него спомени и моли този, който го открие да му го върне.

Естествено човекът, който открил телефона решил да спечели по голяма сума като предостави телефона на редакторите от вестник „Уикенд“. Гл.редактор на вестника дори го спрял от печат само за да могат да сложат снимката на първа страница. 

Една от версиите е, че Азис само е предоставил кадрите за да върне славата си. Чалгаджията от известно време не е сред най-обсъжданите и коментирани родни звезди, а това определено не му се нрави.

Това е версията, която усилено се коментира в интернет форумите по повод появилите се вчера в „Уикенд“ голи фотоси на звездата.

Преди време в американски сайт се появи и друга гола снимка на звездата. В блога на американския светски хроникьор Перез Хилтън бяха публикувани голи снимки на звездата, които според думите на светския гуру били правени за руско еротично списание. Въпросните снимки били направени след операцията за уголемяване на пениса на звездата.

Според запознати снимките не били на Азис, а били монтаж. Фенове на звездата обаче твърдят, че снимките са реални и са истински. Прави впечатление, че снимките наистина са правени в България заради бутилките бира Zagorka в долния ляв ъгъл на снимката.