Секционни гаражни врати

1
Добави коментар
ivanov3221
ivanov3221

Секционни гаражни врати
Защо да изберем секционна гаражна врата?

Секционните гаражни врати най-вече предлагат пълно удобство, максимална сигурност и оптимално спестяване на пространство. Принципът и на действие е както изобретателен така и прост: секционната врата се състои от отделни елементи, така наречените секции, които са свързани със панти. По този начин вратата може да се отвори вертикално, като удобно се нагъва нагоре  до тавана, без да се изисква да има допълнително пространство пред гаража. Секционните гаражни врати са  и много атрактивни като дизайн: висококачествени материали, най-качественото производство  и разнообразие от допълнителни елементи дават на гаража ви индивидуалност в стила на вашата къща и вашия личен вкус.

За всеки гаражСекционните врати на НОВОФЕРМ винаги ще паснат:

В класически квадратен гараж…

Зад каса със скосени ъгли…

 

ненатрапчиво издигнати сегменти на арката…

или елегантно свързани арки.

 

За всяко превозно средство

Секционните гаражни врати с електрическо задвижване предлагат пълната, възможна височина на отваряне. Когато сменяте маховата врата със секционна врата, ширината на входното ви пространство става още по-голяма – защото обикновено секционната врата се монтира зад входа. Има също и повече място във гаража- това я прави идеална за високи превозни средства  като джипове и ванове благодарение на факта, че гаражните врати се нагъват нагоре удобно до тавана с цел да се спести място.  

Повече място в гаража

Секционните гаражни врати се отварят нагоре и не се издава навън- за разлика от маховите врати, можете оптимално да използвате всеки инч пространство пред гаража за да паркирате друга кола, например. Същевременно гаражите, намиращи се непосредствено до пътя или паважа, не излагат на риск пешеходците пред неспиращия трафик.

Вашата мечтана врата и какво има зад нея:

Вашата кола не е единственото, което може да се намира зад гаржната врата.

Секционните врати Novoferm са плод на десетилетията опит и експертно умение на водещи доставчици за системите и производители на марката. 

 

Цифри които имат значение за вас!

Всички гаражни врати и задвижвания Novoferm са произведени под стриктната система за контрол  DIN ISO 9001.
Всички секционни гаражни врати отговарят на високите изисквания за сигурност на Европейския продуктов стандарт за гаражни врати DIN EN 13241-1.
Всички гаражни врати и задвижвания са тествани от признати институти и заедно,  и поотделно.
Какво значи  „TÜV  проверена устойчивост на взлом” за вашата сигурност? Германската индустриална асоциация за гаражни врати, врати и каси  (Industrieverband Tore Türen Zargen (ttz)) е създала насоки, които определят устойчивостта на взлом на базата на съществуващи стадарти. Извършени са тестове, резултатите са сертифицирани, от  TÜV NORD CERT GmbH. Това означава: Сертифицираните гаражни врати на  Novoferm гарантират най-високо ниво на сигурност, които са определни от безпристрастни организации.
10 годишната гаранция за всички метални и 5 годишната гаранция за механиката на системата NovoPort®  гарантират дългогодишното удоволствие и  сигурност от вашата гаражна врата.
Независимо от осигуряването на това високо качество ние продължаваме да поддържаме ниски цени и гарантираме отлична стойност  срещу  вашите пари.

      Компетентните съвети и отличния серзвиз на нашите специалисти са на разположение, когато и да се нуждаете от тях.