ЕКСКУРЗИЯ В ИСПАНИЯ ПРЕЗ МАЙ – 10 ДНИ

0
Добави коментар
ccbookings
ccbookings

ЕКСКУРЗИЯ В ИСПАНИЯ ПРЕЗ МАЙ – 10 ДНИ

Екскурзия до Барселона, Испания със самолет на цена от 1401 EUR от туристическа агенция Съркъл Клаб АД. Маршрута е СОФИЯ – БАРСЕЛОНА – АЛИКАНТЕ – ГРАНАДА – СЕВИЛЯ – МАДРИД – СОФИЯ.

Маршрут: СОФИЯ – БАРСЕЛОНА – АЛИКАНТЕ – ГРАНАДА – СЕВИЛЯ – МАДРИД – СОФИЯ

Цена от 1401 EUR

Държава:
Испания
Населено място/курорт:

Барселона

Дата на тръгване:
19.05.2012 г. [виж всички]
няма бъдещи дати
Офертата е валидна от:
07.02.2012 г. до 19.05.2012 г.

Транспорт:
Самолет

ОБИКОЛКА НА ИСПАНИЯ ЗА 10 ДНИ: БАРСЕЛОНА – АЛИКАНТЕ – ГРАНАДА – СЕВИЛЯ – МАДРИД

19. – 28.05.2012

ЦЕНА ЗА ДВАМА ЧОВЕКА – 1401 Евро

Цената включва:

9 НОЩУВКИ + ЗАКУСКИ – 625 Евро за двама човека
КОЛА ПОД НАЕМ В ИСПАНИЯ ЗА 9 ДНИ – 180 Евро за двама човека
САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ЗА ДВАМА ЧОВЕКА – 596 Евро

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

1. НОЩУВКИ

БАРСЕЛОНА 19. – 22.05.2012 – 3 нощувки със закуски
City Park Hotel Sant Just 3*
Парк хотел Sant Just City е нов, модерен хотел и съчетава технология с уют, дизайн и стил.
Макар и разположен в предградията на Барселона, хотелът има добър изглед, безплатен открит паркинг, външен плувен басейн с тераса и шезлонги. От друга страна можете да стигнете до Барселона с обществен транспорт приблизително за 45 минути (трамвайната спирка в близост до хотела), позволяваща ви да оставите колата си на сигурно място в хотела за спокойна дневна екскурзия. Като допълнение, има удобен достъп до летището на Барселона – El Prat, отдалечено приблизително на 15 минути.

АЛИКАНТЕ 22. – 23.05.2012 – 1 нощувка със закуска
Hotel Alicante Hills 4*
Този хотел разполага с открит плувен басейн, джакузи и 24-часова рецепция.
Всеки климатизиран апартамент има собствена тераса и безплатен достъп до Wi-Fi интернет.
Всички апартаменти в хотел Alicante Hills са обзаведени с дървени мебели и се отличават със семпъл модерен декор и с теракотени подове. Във всекидневната има разтегателен диван и плоскоекранен телевизор със сателитна телевизия, а кухненският бокс включва хладилник, електрически котлони и пералня.
Комплексът предлага просторна слънчева тераса и има пейзажни градини с детска площадка. Има също ресторант и бар на място.
Плажът Saladar-Urbanova и голф игрище El Plantío са в радиус от 2 километра от хотел Alicante Hills. Летище Аликанте е само на 4 километра, а центърът на град Аликанте е на 5 километра.

ГРАНАДА 23. – 24.05.2012 – 1 нощувка със закуска
Hotel Ana Maria 3*
За управителите на този комфортен хотел от среден клас от голямо значение е доброто обслужване на гостите. Ето защо екипът на хотела е на разположение на гостите 24 часа. Този хотел е с 30 стаи (от тях 23 стаи са за двама души). Любезният персонал на хотела Ви предлага рум-сервиз и събуждане сутрин. Интернет достъп получавате в стаята си и в публичната зона на хотела (WLAN). Можете да оставите автомобила си в гаража на хотела срещу заплащане. В стаите има телевизор и телефон. Във Вашата стая с климатик ще откриете и минибар и сешоар. За малка закуска на Ваше разположение е кафене/бистро.

СЕВИЛЯ 24. – 26.05.2012 – 2 нощувки със закуски
Catalonia Hispalis Hotel 3*
Този хотел е разположен до летището и в същото време има удобни връзка на обществения транспорт до центъра на града. Всички стаи са климатизирани и предлагат уют и удобства. Не е за пренебрегване и ресторанта с интернационална кухня, както и кафе-бара.

МАДРИД 26. – 28.05.2011 – 2 нощувки със закуски
Hotel Be Smart Madrid Albufera 3*
Апартхотел Be Smart Madrid Albufera е само на 10 минути с кола от центъра на Мадрид и предлага фитнес център и открит басейн. От метростанция Sierra de Guadalupe, която е на 800 метра от хотел Be Smart Madrid Albufera, има директна линия към центъра на Мадрид. Тематичен парк Warner Brothers е на 25 минути път с кола от хотела.

2. КОЛА ПОД НАЕМ

Цената е за 9 дни и включва: наем, застраховка
Цената не включва: гориво
Вид кола: Ford Ka / Chevrolet Matiz или подобен клас
Детайли: Вземане на колата на 19.05.2012 в 13:30 от летище в Барселона; Връщане на колата на 28.05.2012 в 09:30 на летище в Мадрид
Няма ограничение за изминати километри.

3. САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

Посочената цена на самолетните билети включва следните полети:

19.05.2012 – София – Барселона
28.05.2012 – Мадрид – София

Цената е съобразно свободните места към 30.01.2012 по тези полети и може да претърпи промени в зависимост от наличните свободни места в конкретния ден и начислената от авиокомпаниите такса ”гориво”. За установяване на точна комплексна цена на самолетните билети можете да позвъните на тел: 02 962 48 08

Екскурзията е предназначена за индивидуални туристи, които желаят да опознаят Испания като съставят своя програма. Ето защо този вътрешен тур предвижда пристигане в Барселона и отпътуване от Мадрид.
Цената и датите са примерни и могат да претърпят промени в зависимост от наличността на свободни стаи в хотела, коли под наем, свободни места в полетите.

Направете своята безплатна регистрация в сайта www.ccbookings.com, възползвайте се от преференциални цени за регистрирани потребители и направете своята уникална екскурзия като изберете хотели и коли според Вашия бюджет.

Проверете допълнителни възможности за полети на сайта www.ccbookings.com

Програма

 

Информация за цената

Цената включва:

ЦЕНА ЗА ДВАМА ЧОВЕКА – 1401 Евро

9 НОЩУВКИ + ЗАКУСКИ – 625 Евро за двама човека
КОЛА ПОД НАЕМ В ИСПАНИЯ ЗА 9 ДНИ – 180 Евро за двама човека
САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ЗА ДВАМА ЧОВЕКА – 596 Евро

 

Цената не включва:

Допълнителни екскурзии, входни такси за забележителности, медицинска застраховка за пътуване в чужбина

 

 

Въпроси и коментари