Новини и Статии » Фитнес » Здраве » Диети » Как да повишим имунитета ?

38
Добави коментар
FHL.BG
FHL.BG

    Билки и природни средства за повишаване на имунитета ®
 
Лятото свършва за съжаление, и идва есента.Време е да се подготвим за зимата и да засилим имунитета още сега ,за да може да се предпазим от настинки, грип и инфекции.Ако боледувате често , или карате обикновенните настинки на легло,време е да се замислите по какъв начин трябва да спрете това.
Естествено на първо място е физическата активност, правилното хранене и възстановяване.Но заедно с това ,за да повишите  защитните сили на организма е добре да използвате природни средства, за повишаване и изграждане на имунитет,с които ще Ви запознаем в тази статия.Повечето от тях са добре познати и се използват от години за подсилване на имунитета.
 
Може ли да направите нещо, за да намалите риска от грип?
 
За щастие има много природни средства за повишаване на имунитета,които заради мощното им оздравително действие ги наричат „естествените антибиотици”.Тези природни продукти спират развитието на грипния вирус и понижават опасността от настинки. Унищожават клетките, причинители на възпалителни заболявания, и ограничават възпалението.Видимо подобряват състоянието на организма при настинка, грип и инфекции. Намаляват симптомите на заболяването и съкращава неговата продължителност.
 
Ето и някои от тези естествени продукти за укрепване на имунната система :
 

Билки и природни продукти за повишаване на имунитета
 
 
 
Имунната система е баланс, който лесно може да бъде нарушен!
 
Имунната система се справя с много микроорганизми, но често се нуждае от общоукрепващи средства, от полза са пълноценното хранене,чистия въздух,избягване на стресови ситуации, каляване на организма и активен начин на живот !В зимните месеци ,а и след тях организмът на човек е най-податлив на заболявания. Тогава имунна система има нужда от повече грижи, за да засили или възстанови съпротивителните си сили.
 
Полезна информация и статии за изграждане на имунитет и имунна система: