Житена / пшенична Диета

42
Добави коментар
freemp4
freemp4

Житена / пшенична Диета

Искате ли да “почистите” тялото си, да го освободите от “баластрата” и от токсините? Искате ли да имате ясна мисъл и желание за работа? Да се чувствате силни? Предлагаме ви тридневна диета.

Измийте 500г жито, варете го в 2-3 литра вода около 10-15 минути (от момента на завирането), свалете го от огъня и го оставете да се задушва под капак и с кърпа върху него. От така приготвеното жито изяждайте по една голяма чаена чаша три пъти дневно. Във всяка чаша преди консумацията слагайте по 1 чаена лъжичка мед и разбърквайте добре. Житото ще ви стигне за около 3-4 дни.
По време на житената диета можете да пиете кафе, чай, прясно мляко, водата от свареното жито, минерална вода. Но само това, без никаква друга храна. Склонните към запек да пият повече вода и чай. Можете да изяждате и по 1-2 добре измити ябълки с кората дневно.

Заедно с “почистването” на тялото за тези 3-4 дни ще свалите 1-2 килограма. Но не забравяйте: както по време на диетата, така и винаги когато се храните, дъвчете добре и продължително храната. Това е едно от важните условия както за здраве, така и за елегантна фигура.

След приключването на диетата не се “нахвърляйте” веднага на трудносмилаема и в големи количества храна. Преминаването към обичайната храна трябва да става постепенно, от по- лека към по- тежка храна.