Интериор в бяло и черно – идеи за дизайн

3
Добави коментар
Aquamedia
Aquamedia

Предлагаме ви колекция от интериори, изпълнени в бяло-черната гама. Играта на цветове се постига с умелото съчетание на  повърхности и акценти, които задават в обстановката  настроение за изтънченост и стил.

За да раздвижите пространството, независимо от неговите размери, достатъчно е за  създадете бяла основа чрез стени, под и таван. Така ще създадете въздушна атмосфера, в която буквално ще „заплуват”  включените черни акценти.

За да вдъхнете живот на хладната, но перфектна и стилна черно-бяла обстановка, достатъчно е да внесете  за акцент цветна картина или провокиращ погледа принт или да включите в интериора няколко ярки аксесоари.

Възможно е с времето тази контрастна атмосфера да ви омръзне. Тогава лесно ще смените настроението като добавите няколко нови ярки акцента в интериора. Можете например да смените щорите или килима, да претапицирате дивана или да  подмените висящите осветителни тела.

За елегантния черно-бял интериор изключително подходящи са мебелите и аксесоарите от метал.
Ще „стоплите” интериора, ако включите в него естествен фурнир в тъмната гама.
Класическият контраст между бяло и черно създава идеална хармонична обстановка.

Психолозите отбелязват, че изборът на цветови предпочитания за заобикалящата ни обстановка до голяма степен зависи от развитието на интелекта на възприемащия. Колкото по-високо е нивото на развитие, толкопа по чисти са цветовете, които предпочита да са около него. В тази връзка бихме добавили, че шахматната игра на бяло и черно в интериора е прието да се счита за признак на изискан вкус и остър ум.

GTC design проектира и изпълнява мебели по индивидуален проект. Мебелите в черно и бяло се постигат с ПДЧ или MDF- плоскости с боя с вариант на гланц и мат.
В процеса на консултации с клиентите ние изпълняваме безплатни компютърни 3Dвизуализации.
За връзка с нашите консултанти кликнете ТУК