Нежен интериор в синьо и бяло от Ralph Lauren » eMODNO у дома

3
Добави коментар
svetla58
svetla58

Природата е неизчерпаем източник на вдъхновение, а един от най-често използваните символи в дизайна и интериора е розата. В своята нова колекция за дома, Ralph Lauren залага именно на този елемент, който придава неустоима романтика и нежност във визуално отношение.

Колекцията се казва „Rosecliff” (бел.ред. „Розовият бряг”) и ни завладява със своето елегантно звучене. Интериорните предложения са издържани в пастелна тоналност – основно бели и светлосини нюанси. Този цветови избор веднага ни препраща към морската тематика.

Щампи с рози и фино райе изграждат цялостната стилистика. Те присъстват основно във възглавниците за декорация и порцеланът, от който са изработени сервизите и стойките на лампионите. Красиви флорални орнаменти виждаме и в тапетите, резбата на мебелите и рамките на огледалата.

Дърво, керамика и текстил се преплитат в една идилична фантазия с очарователен облик. Дантелените елементи придават страхотно ретро усещане на визията.

Ralph Lauren ни предлага още една пролетно-лятна серия за дома, вдъхновена от пустинята.  Очаквайте екзотичната колекция на модната къща, която ще ви представим съвсем скоро!

Автор: Делица Цонева