Ferrari F12 Berlinetta Stallone от Mansory

2
Добави коментар

Тунерите от Mensory явно ще вземат със себе си половин дузина от най-новите членове на семейството си в Женева. Към Speranza Mercedes G500 Cabriolet и Lamborghini Aventador Carbonado днес се присъединява и представител на Ferrari. Италианецът е F12 Berlinetta, а за швейцарската компания са казва Stallone.

На автомобилното изложение F12 Berlinetta Stallone ще пристигне с повече сили и тотално променен дизайн. От Mansory са се постарали с нов бодикит, с който доближават предницата на спортното купе до болидите на Ferrari от Формула 1. Има остър нос и сплитър, наподобяващ предно крило. Предният капак е с два огромни отвора, подобряващи аеродинамиката и охлаждането.

Страничните прагове също са с променен дизайн, както и задната броня. Тя е с огромен дифузьор, хриле за отвеждане на въздуха, а задницата се допълва от ново крило. Джантите са с размери за предните 21 инча и 22 инча за задните.

Повечето сила е търсена в иначе прекрасния 6.2-литров атмосферен V12 със стандартна мощност от 740 кс и 690 Нм. Не е лесно да се извлече много над 100 кс от литър работен обем при двигатели без турбокомпресори. От Mensory успяват до 775 кс и въртящ момент от 725 Нм.