Първи сватбен танц | Ет Мачибо

1
Добави коментар
monika11g
monika11g

“Това бяха не само уроци по танци и запомняне на сложна хореография. Беше едно цялостно романтично изживяване от самото начало до самия сватбен ден, когато видяхме гостите си разплакани и въодушевени от красивия ни танц. Затова – още веднъж, Мария и Петър, благодарим ви с цялото си сърце за това, че ни научихте как да покажем и изтанцуваме любовта си.”
Станимир & Петя

“Искаме да кажем Голямо благодаря за приятния курс и за хореографията, над която работихме заедно. Забавлявахме се много по време на тренировките и наистина усетихме вашия професионализъм и креативност. Нашата сватба беше чудесна – един прекрасен ден и парти, на което всички много се забавляваха. Нашият първи танц също беше голяма изненада за всички гости.”
Мануел & Стефи

“Изключително сме доволни от проведените индивидуални уроци по танго от Танго Ателие Ет Мачибо. Смело смеем да твърдим, че благодарение на професионализма на преподавателите за минимално време се научихме да танцуваме!!!! Да не споменаваме за невероятното настроение, което съпътстваше всеки урок… 😉 Благодарим Ви!!!!!!”
Елена & Петър