Самолетни билети до Кьолн – информация за Кьолн и цени на евтини самолетни билети | Evtini-Samoletni-Bileti.net

6
Добави коментар
OBlack
OBlack

Самолетни билети Кьолн

Кьолн е четвъртият най-голям град в Германия с население от 1 000 000 души (2013). В града има над 30 музея и стотици галерии. Кьолнският карнавал е един от най-големите улични карнавали в Европа.

Най-изгодните билети обикновено са с Lufthansa, Austrian, Turkish Airlines и KLM. Директен полет София – Кьолн отнема около 3 часа и 55 минути.

Търсене на цени и резервация на самолетни билети до Кьолн
(системата търси полети и билети от всички авиокомпании – нискотарифни и стандартни)

Вижте видео гид за ползване на онлайн системата. Запитвания и резервации можете да направите и на телефон 02 421 04 09 (00359 2 421 04 09 от чужбина) на цената на един градски разговор от цяла България.

 

Климатични условия в Кьолн

Най-горещия месец е юли, когато средните температури са около 19 градуса. Зимата е студена, с температури малко над нулата. Най-студен е януари с температури около 3 градуса. Най-доброто време за посещение на града е късната пролет, лятото или ранната есен.

Забележителности в Кьолн

Забележителности, които трябва да видите в Кьолн: моста Хохенцолерн, църквата св. Мартин, ТВ кулата в града, Кьолнската катедрала, сградите Кранхаус в Медиа-парка на Райнаухафен. Други интересни обекти са базиликата св. Северин, църквата на Светата троица, кметството и древните градски порти, които са доста добре запазени.

Летища в Кьолн

Летище Кьолн-Бон ( Cologne Bonn Airport – CGN) се намира на 15 км от центъра на града, както и на 16 километра от Бон. През 2012 е обслужило 9.3 милиона пътника. То обслужва всички полети София – Кьолн, Кьолн – София, както и полети от Варна, Бургас и Пловдив.

Пътуване до Кьолн

1. С автобус
Местни автобусни линии свързват летището с Кьолн – линия 161, и Бон – линия SB60.

2. С такси
Пътуването трае 20 мин. Ще ви излезе около 40 евро до повечето части на града.

3. С влак
S-Bahn влак S13 и регионалния влак RE8 могат да ви отведат както до Кьолн, така и до Бон. Има и влакове за далечни дестинации.

Хиляди клиенти на Евтини Самолетни Билети.нет посетиха тези места от 2009г. досега:

 

 

Още евтини самолетни билети:

Самолетни билети до Прага

Самолетни билети до Дъблин

Самолетни билети до Лисабон

Самолетни билети до Хамбург

Самолетни билети София – Кьолн, Варна – Кьолн и др.