Алекс О’Лафлин ще си вземе почивка от „Хавай 5.0“

25
Добави коментар
lex0tan
lex0tan

Австралийският актьор Алекс О’Лафлин (в ролята на инспектор Стив Макгарет) няма да се появява в минимум един епизод от втория сезон на сериала „Хавай 5.0“ заради това, че наскоро е претърпял травма в рамото и трябва да приема обезболяващи хапчета като лечение. Лекарствата трябва да се приемат под надзор, поради което няма да виждаме инспектор Макгарет за кратко на екрана.

Снимките на драмата на CBS ще продължат според планувания график, като в момента се снима 20 епизод. Въпреки, че засега няма информация дали липсата на главния герой (Стив Макгарет) ще бъде обяснена по някакъв начин в сериите, се очаква сезон 2 да завърши по план.  От студиото на CBS добавят : „Уважаваме и подкрепяме решението на Алекс. Всички в CBS и екипът на Хавай 5.0 му пожелават всичко добро и ще очакваме неговото завръщане“.

Филмовата кариера на Алекс О’Лафлин започва през 2004 г., когато получава първата си главна роля във филма „The Oyster Farmer“. През 2007 г. се присъединява към актьорския състав на „Щитът“ (2008).Той е познат на телевизионните зрители и с ролята си в сериала „Moonlight“, както и в романтичната комедия с Дженифър Лопез – „План Б“ (2010).