Как се прави задание за реклама / Публикувано на 06.03.2012

1
Добави коментар

Информ@ЛИЧНО е част от медия Econt Tribune, която представя визуална селекция на най-добрите (според нас) публикации на български блогове и форуми. Амбицията ни е да развием тази секция с подкрепата и в подкрепа на блогърите и форумите, като я превърнем в зона за полезна информация и конкретни потребителски интереси, вълнуващи читателите на Econt Tribune.

В Информ@ЛИЧНО се включват само публикации от блогове и теми от форуми, които отговарят на следните изисквания:
­- публикациите да са на български език – желателно е да се пише на кирилица и да се избягва транслитерацията (писане на български език с латински букви);
­- не съдържат материали нарушаващи авторски права, съдържащи клевета или тенденциозна дискриминация по расов, етнически, полов признак, религиозна принадлежност или сексуална ориентация;
­- позволяват препубликуването на материали чрез отворен лиценз или с писмено разрешение към Econt Tribune;
­- дали са съгласие до Информ@ЛИЧНО, да се изписват истинското име и фамилия на блогъра/юридическото име или име и фамилия на собственика на форума.

Статиите се публикуват без редакция и с директен линк, ако темата им попада в профила на Информ@ЛИЧНО и не се променя или цензурира съдържанието им, което е отговорност и собственост на авторите на блоговете/форумите.

Екипът на Econt Tribune си запазва правото да следи за нередности в съдържанието, както и да изключва блогове/форуми и да сваля публикации/теми от секцията, ако установи такива.
Присъствието в Информ@ЛИЧНО не ангажира автора с промени по съдържанието или дизайна на публикацията, която ще бъде включена в секцията.

За да включим блог/публикация или форум/тема в Информ@ЛИЧНО, е необходимо да разполагаме с URL, снимка, име на блогъра или лого за групови блогове/форуми, както и писмено изразено съгласие за разпространение на материалите.