New Sounds, 7 | mo’ fidelity

1
Добави коментар
scratchy
scratchy

Nevyana Boycheva
On March 5, 2012

30 минути присъствие в Интернет пространството, 3500 прослушвания, 88 коментара, а докато приключа с писането числата може и вече да са се удвоили. Не са много хората, които могат да предизвикат такава реакция в електронните „ъндърграунд” среди. Кавичките са защото много-много не вярвам в тази дума, но въпреки това от време на време я използвам. Няма да ви мъча повече. Това, което е озарило неделната вечер на толкова много хора е новият трак на Four Tet и Burial. Казва се „Nova” и е точно толкова красив, колкото може да се очаква.

Британското трио Dark Sky ще издава новото си ЕP – „Black Rainbows” за Black Acre Records на 26ти март. Стискам палци някой ден на бял свят да се появи цял албум и съм убедена, че когато това се случи, ще ни отнесе главите. Като доказателство прилагам 2 парчета от предстоящото EP – ритмичното „Zoom” и красивото и нежно „Totem”.

Човекът с 6-часовите сетове, смешните картинки, страхотните чайове и Ninja Tune-ските класики – Mr Scruff – ни представя новия си стар трак, записан през 2008, но издаден чак сега като част от компилция, озаглавена „Thirty One Songs”, средствата от чиято продажба отиват за благотворителни цели или по-точно – за фондация, която се бори за намаляване на високия брой самоубийства сред младите във Великобритания. Интересна кауза. Чуйте “Chin Up”.

За едно интернационално „лека нощ” нека ви представя новия изключително свеж трак на французина Oxford и два прекрасни ремикса – от германеца Swede:art и от нашия човек – Balkansky.

Автор: Нев