Речник за iPhone – безплатно мобилно приложение

8
Добави коментар
tomislavsavov
tomislavsavov

Случвало Ви се е да трябва да разберете значението на нова дума, която сте чули или прочели, и да няма компютър наблизо, нали? Можете да инсталирате нашия безплатен речник за мобилен телефон iPhone. Мобилното приложение е свързано с известния речник на сайта rechnik.info, като Ви дава свободата да знаете значението на думите навсякъде.

В тази първа версия на нашето мобилно приложение сме инсталирали само най-важните функции на речника – тълковен речник, българо-английски и английско-български речник. Основната ни цел е той да бъде бърз и удобен. Съдържа огромен брой думи и словосъчетания и показва бутони с последно въведената от нас и случайно избрана дума. Дизайнът, който ви предлагаме, е с изчистена визия, за да можете да се концентрирате върху най-важното.

Сайтът на речника стартира преди малко повече от три години и към момента е един от най-големите онлайн тълковни речници. На страницата на речника можете да ползвате пълна функционалност от тълковен речник, етимологично значение на търсената дума, също и съответните картинки и видео елементи, свързани с нея. Ако при търсене на дума, сбъркате някоя от буквите, тогава е много вероятно вашата търсена дума да е в карето “Близки думи”, откъдето само с един клик виждате описанието на думата.

Това приложение е безплатно и можете да го свалите от AppStore, като последвате този линк: http://goo.gl/1Uk1H Съвместимо е с всички устройства, които използват iOS 4.2 или по-нова. Тествано е на следните устройства: iPhone 3G, 3GS, 4, 4S, iPad, iPad2 и iPod.  Можете да се абонирате за RSS-а на блога http://rechnik.info/blog, за да научите бързо новини за нови версии или нови мобилни приложения.

Това мобилно приложение е изработено от фирма за уеб разработки и уеб дизайн JIApps.com, в един проект съвместно с Ganbox.com.

Надяваме се този мобилен речник да Ви бъде удобен и много полезен! Благодарим на тези, които ни се довериха и вече често го използват!

Теми: GanboxiOSiPadiPhoneJIAppsгостмобилно приложениеречник

Facebook

Google+

Twitter

Linkedin

инж. Евгени Йорданов е web manager в Webfiniti. Изпълнява ключови проекти за едни от най-големите специалисти на световно ниво в SEO областта – SEOmoz (US), Distilled (UK) и др.
Той е SEO автор за най-голямото браншово списание в България – Списание .Net
Евгени е създател на най-големия бързоразвиващ се реурс за SEO към момента в България – SEOптимизация, както е и създател и администратор на най-популярната Facebook група сред колегите от бранша – „Маркетинг и Уебмастърство“.