MUSE SHOP – мода с душа » shop Гид

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Понякога най-очарователната страна на модата откриваме на места, където можем да я усетим и почувстваме по-близо до себе си, магазини с душа, които ни предлагат не само атрактивни дизайнерски творения, но и отношение. Точно такова място е новият бутик MUSE SHOP, който се намира на ул. Кърниградска и ул.Цар Асен, София. Официалното му откриване ще бъде на 22.03.2012 от 18ч до 21ч.

Зад проекта стоят няколко креативни дами, които имат за цел да предложат на клиентите интересни и качествени продукти на атрактивни цени. В магазина може да откриете дрехи и аксесоари на Вяра Бориславова ( част от дуото SV FASHION STUDIO ), която стои зад марката V Я R A, облекла на Райна Косовска и марката Sketches, създадена от Фани Цветкова.

Дизайн: V Я R A Фотограф: Здравко Господинов

Sketches е нов моден бранд и ексклузивното му представяне в България ще бъде именно на откриването на MUSE SHOP. Създателката на SKETCHES живее и твори в Лондон, Англия. Дрехите и аксесоарите на бранда са естествено продължение на последните тенденции в английската мода – те съчетават в себе си духа на традиционния британски стил и уникални елементи, вдъхновени от модните подиуми по света. Затова SKETCHES не носи белега на конкретно „течение“ в дизайна.

Лимитирани бройки може да откриете в MUSE SHOP, а всички дрехи и аксесоари на марката се предлагат в онлайн магазин www.sketches.bg, който е направен така, че да улесни клиентите с online пазаруването. В интернет магазина ще се насладите на бързо и приятно обслужване на клиентите и качествени продукти на достъпни цени.

Много хора избягват онлайн пазаруването, заради притеснение, че няма да оцелят точния си размер. Повечето от облеклата в www.sketches.bg са създадени от еластични материи, които гарантират на клиента пефектния размер за тях. Размерната таблица е направена така, че клиентът може да е сигурен, че избраният от него размер ще му бъде точен.

Ето какво споделя екипът на марката:

„Много ни харесва висшата мода и стрийт модата, затова в дрехите и аксесоарите ни може да откриете тяхното влияние. Десените и материите винаги са актуални за сезона и следват всички трендове, показвани на модните подиуми. Разликата е, че продуктите ни са на изключително атрактивни цени, защото искаме повече хора да харесват и носят SKETCHES!”