Най-голямата лъжа в България през последните 23 години

36
Добави коментар
yApple

Знаете ли кой избира българското Народно събрание?

Ако Вашият отговор е  “НАРОДЪТ”, то Вие сте жертва на най-голямата лъжа в България!

Истината е, че партийните лидери избират депутатите, подреждат ги в депутатски листи и народът има право само да “подпечата” техния избор.

Ако партийните лидери покажат черновите на кандидат депутатските списъци, най-вероятно ще видим следното:

1. Лицето Я. С. (Изглежда честен за пред хората, но е от нашите)
2. Лицето И. П.  (В стария му избирателен район вече го познават и ще пречи, затова го записваме тук, от нашите е)
3. Лицето Д. С. (Ще гласува каквото кажа, доведен син ми е)
4. Лицето Сл. Б. (Ще гласува каквото кажа, вече даде 50 000 $)
….

За съжаление, ние тези чернови няма да видим никога. Но всички ще ни обясняват, че ние сме си ги избрали депутатите от списъка.

Това е пропорционалната избирателна система. Тя е най-силният властови инструмент в ръцете на партийните лидери. Благодарение на нея, те са заробили българския народ и са превърнали българския депутат в послушен мишок и далавераджия. По това кого слуша депутата става ясно и кой го е избирал.

Затова всеки партиен лидер умира от страх, когато чуе за 100% МАЖОРИТАРНИ избори. Лошото е, че партиите успяват да държат народа в заблуда, така че той да не разбере как може да си поиска властта обратно.

Но хората вече са достатъчно отчаяни, за да излязат на улицата на протест. Дано да бъдат и достатъчно умни, за да знаят какво да поискат.

P.S.
Молим читателите, които подкрепят идеята за 100% МАЖОРИТАРНИ избори с възможност за отзоваване на депутати, да натиснат бутона Like и да разпространяват статията сред техните приятели.

За да гласувате във Facebook, използвайте връзката: https://www.facebook.com/questions/386400881457408/

Логото на кампанията „100% Мажоритарни избори” (кликнете върху снимката, за да я уголемите, разпространите и разпечатате).