ПАРФЮМИ БГ | МАРКОВИ ПАРФЮМИ ОНЛАЙН | Parfumi

2
Добави коментар
ivanov3221
ivanov3221

Парфюми БГ – Добре дошли в онлайн магазинът на PARFIUMI BG

Колебаете ли се от кой онлайн магазин да направите поръчка?
Искате ли да сте сигурни, че това което поръчате ще отговаря на изискванията ви?

Ние екипът на ParfiumiBg сме гарантът за това вашето пазаруване да стане максимално бързо, оптимално улеснено, без излишни въпроси, да отговорим на всичките ви запитвания и да спечелим доверието ви с коректност и прямота!

Колкото повече купувате толкова по-ниска става и цената на парфюма, как ли?

Радвам се че попитахте просто:

– поръчайте 4 парфюма и ние ви даваме подарък лак за нокти ОПИ като подарък към поръчката ви.
– поръчайте 8 или повече парфюма и получавате подарък лак за нокти ОПИ + 1 Парфюм по ваш избор стига да е в наличност.
– поръчайте 12 или повече парфюма и вземете като подарък 2 парфюма + 1 лак за нокти ОПИ, яко нали?

За по малко от година откакто съществува онлайн магазинът събра над 900 facebook приятеля и над 2000 потребителя, защо не се присъедините и вие, така ще можете да следите последните новини от профила си, става толкова лесно само посетете Parfumi BG във Facebook.

Разпродажба на всички продукти!
В нашият онлайн магазин за намалени маркови парфюми вие ще откриете разнообразие от мъжки и дамски аромати на конкурентна цена и над 400 модела евтини маркови парфюми на ниски цени, козметика за лице и нокти.Съвсем скоро ще предлагаме и богата гама нови аромати с Феромони както за мъже така и за жени, ухания със сребърни частици, които са страхотен моден аксесоар подходящ за дискотека или парти с концентрация на уханието 24% равняващо се на Eau de Parfum, от известната немска фирма Maybe Parfumi от Lauretta Larix създали редица оригинални парфюми.

Насладете се на прекрасните моменти още повече с вашият любим парфюм, който ние ще ви доставим винаги навреме и на супер цена. Освен всичко за нашите клиенти ние поемаме и част от цената за доставката като тя е фиксирана и не зависи от броя на закупените продукти!

Не губете време, а се регистрирайте и станете част от приятелите на parfiumibg.info
Възползвайте се от уникалните отстъпки които ще може да ползвате само при нас. Вашето приятно пазаруване в онлайн-магазинът за евтини маркови парфюми е наше задължение и най-голяма цел.