Барселона – Челси | betpicks.org – Футболни Прогнози

2
Добави коментар
devilx
devilx

Барселона – Челси

Барселона – Челси

начало: 24.04.12 , 21:45 ч. / Шампионска лига

Гледай на живо в bet365.com

На “Камп Ноу” Барселона приема Челси в мач-реванш от полуфиналната фаза на Шампионската лига.  Първия мач завърши в полза на английския тим ,които победи с 1:0.  Домакините не са особенно в добро настроение.

Барселона

Изглежда каталунците вече нямат почти никакви шансове за спечелване на титлата в испанската Примера Дивисион , след като загубиха от Реал  Мадрид събота вечерта с 1:2 пред собствената си публика. Морално може би нещата не са никак добре, защото ако загубят и тази вечер то тогава сезона се превръща в пълен провал . Нямат проблеми с играчи , освен дълготрайно контузения Давид Вия.

Челси

Челси пък имат страхотна възможност , след като си победиха в първия мач. Сега всичко което трябва да направят е да издържат 90 минути без да допуснат гол или поне да отбележат 1 ранен . Отбора се представя добре , като през почивните дни завърши наравно с Арсенал. Сега нещата са обърнати изцяло към Шампионската лига и е от голямо значение да продължат днес.

Интересен двубой очаквам ,че ще се получи и ще гледаме доста голови положения ,може би и доста голове. Смятам , че мача ще завърши 2:1 за домакините,но лондончаните ще продължат. Коефициента за победа на Барселона е твърде ниска ,затова предлагам да се играе за повече голове.

Прогноза: над 2.5 гола при 1.57 коеф. от bet365.com

You can leave a response, or trackback from your own site.