Евтин смартфон с 2 сим карти PRIVILEG S930 Смартфон, Евтини Смартфони на ниски цени, Таблети, Калъфи за таблети от…

7
Добави коментар
iskam.gps
iskam.gps

Евтин смартфон с 2 сим карти PRIVILEG S930
23:51, 18 Декември 2014

Ако се чудите дали не е време да подарите на детето си смартфон и се колебаете каква марка да изберете, ние можем да ви помогнем. Няма нужда да купувате скъпо устройство, което със сигурност ще претърпи всякакви произшествия. Заложете на бюджетен телефон, но с достатъчно добри функции, за да задоволи нуждите на хлапето.

Такъв модел е PRIVILEG S930.

● Смартфонът е оборудван с операционна система Android 4.1, която позволява да се възползвате от всички приложения в Google Play – игри, гледане на видео, споделяне във Facebook, Skype или Viber… каквото се сетите.

● Размерите на смартфона са удобни за работа с една ръка – 137 x 70 x 10 мм и тегло от 159 грама, той с лекота се побира в джоба ви.

● Телефонът разполага с 3G свързаност, USB порт, Bluetooth, WI-FI и може да работи с две СИМ карти едновременно. Повече няма нужда да носите два телефона с вас.

● С менюто на български език се работи много лесно.

● PRIVILEG S930 е оборудван с двуядрен процесор MTK6577, с тактова честота от 1.0GHz – мощност, напълно достатъчна за безпроблемна работа с приложенията и сърфиране в Интернет.

● Дисплеят на смартфона е QHD (Quad HD), капацитивен, 4.8 инча, с резолюция от 960 х 540 пиксела. А това означава повече пиксели за по-добра картина, която не уморява очите.

● PRIVILEG S930 разполага с 1 GВ RAM и 4 GB вътрешна памет. Устройството има и слот за карта памет, с чиято помощ да увеличите капацитета му до забележителните 32 GB. Ще можете да съхранявате всичките си любими файлове, музика, филми, снимки и каквото друго ви хрумне.

● Ако не желаете да ползвате мобилен Интернет от джи ес ем операторите, вашият нов смартфон разполага с вграден Wi-Fi. Така ще можете да сте онлайн във всички заведения, хотели, гари, летища и места, където има свободни точки за достъп. У дома ще постигнете това с помощта на рутер.

● PRIVILEG S930 е оборудван с две камери – предна за видео разговори от 2 МР и основна камера за фантастични снимки от 8 МР. Носете спомените си винаги с вас.

● Смартфонът има литиево-йонна батерия с мощност от 2100 mAh.

 

Моделът можете да закупите от ТУК

« Обратно към блога