myPR.bg – прес съобщения и PR новини

1
Добави коментар
mypr
mypr

03 Май 2012г.

НЮАРК, Калифорния — 3-ти май, 2012 г. — Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) обяви разширяването на своите линии от соларни и таблет аксесоари с Logitech® Solar Keyboard Folio. Създадена за новият iPad® от трето поколение, както и за iPad 2, ултра тънката клавиатура, която служи и за обвивка тип „книга“, предлага стилен дизайн със защита, който включва соларни панели за захранване.
Подобно на соларните клавиатури на Logitech за Mac® и PC, Logitech Solar Keyboard Folio има слънчеви клетки, които зареждат вградената Bluetooth® клавиатура при всякаква светлина, независимо дали в помещения или на открито. Когато е напълно заредена, батерията издържа до две години, дори в пълна тъмнина (при средно използване по два часа на ден).
„Сега, когато хората буквално не се разделят със своите таблети, като ги използват за всичко – от изпращането на имейли до гледане на видео, те се нуждаят от аксесоари, които да работят според нуждите им,“, каза Алексис Ричардс, Директор „Продуктов маркетинг“ в Logitech. „Logitech Solar Keyboard Folio е интелигентен партньор на вашия iPad. Елегантната вградена клавиатура използва светлина, за да работи и същевременно осигурява удобна защита за вашия iPad – и отпред, и отзад. Тя ви предлага идеален начин да използвате и предпазвате таблета си, без да добавяте товар.”
Logitech Solar Keyboard Folio може да стои в две позиции, така че когато използвате вашия iPad, можете да избирате най-добрия ъгъл на наблюдение. Отворете фолиото и поставете вашия iPad в първата позиция, за да се насладите на пълна клавиатура при писане. Поставете вашия iPad във втората позиция и първия ред от клавиатурата се превръща в контроли за управление на възпроизвеждането и силата на звука, така че можете да пускате, спирате и променяте силата на звука на мултимедийни файлове мигновено.
Фолиото има и бърза функция за включване/изключване, която автоматично събужда вашия iPad при отваряне и съответно го вкарва в стендбай режим при затваряне.
Цени и наличност
Logitech Solar Keyboard Folio се очаква да бъде налична в Европа в началото на май 2012 г., на препоръчителна крайна цена от €129.00. За повече информация посетете www.Logitech.com или нашия блог.
За Logitech
Logitech е световен лидер в продуктите, които свързват хората с цифровите преживявания, които са важни за тях. Развивайки различни платформи в областта на компютрите, комуникациите и развлечението, комбинацията от хардуер и софтуер на Logitech осигуряват и подобряват цифровата навигация, музиката и видео развлеченията, гейминга, присъствието в социалните мрежи, аудио и видео комуникациите в Интернет, видео сигурността и наблюдението, контрола на домашните забавления. Основана през 1981 г., Logitech International е швейцарска публична компания, чиито акции се търгуват на швейцарската SIX Swiss Exchange (LOGN) и на американската фондова борса Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Данни за продукта

Logitech® Solar Keyboard Folio
Защитава вашия iPad®. Клавиатура, захранвана от светлина.
Дата на обявяване: 3-ти май, 2012 г. Доставка: Май 2012 г.
Цена: €129.00 Налична на: www.Logitech.com

Описание на продукта
Logitech® Solar Keyboard Folio осигурява удобна защита за предната и задната част на новия iPad® трето поколение и iPad 2. Вградената Bluetooth® клавиатура се зарежда от светлина, благодарение на соларните панели. Когато е напълно заредена, позволява време за писане до две години – дори в пълна тъмнина*. Моменталната функция за включване/изключване автоматично събужда вашия iPad при отваряне и съответно го вкарва в стендбай режим при затваряне. Независимо дали искате да наберете имейл или да гледате видео, стойката държи вашия iPad вместо вас и предлага две позиции за гледане за максимален комфорт.

Ключови характеристики
Bluetooth клавиатура, захранвана от светлина: Вградената Bluetooth клавиатура е захранвана от светлина – слаба или изкуствена, в сгради или на открито. Когато е напълно заредена, позволява време за писане до две години – дори в пълна тъмнина*.
Зашитно фолио: Тънкото защитно фолио осигурява удобна защита за предната и задна страна на вашия iPad, така че да пътувате лесно, без да се тревожите.
Мигновено включване/изключване: Моменталната функция за включване/изключване автоматично събужда вашия iPad при отваряне и го приспива при затваряне.
Стойка с два режима на ползване: Стойката държи вашия iPad в подходящата позиция според това, което правите. Поставете вашия iPad в първата позиция, за да се насладите на пълна клавиатура при писане. Поставете вашия iPad във втората позиция и удобно разположените мултимедийни клавиши ще ви позволят да пускате, спирате и променяте силата на звука на мултимедийни файлове мигновено.

Системни изисквания
Трето поколение iPad и iPad 2
Продуктови спецификации
Размери (Д x Ш x В): 428 x 17.8 x 253 мм
Тегло: 460 гр.

Гаранция
2-годишна ограничена хардуерна гаранция