Легенда за леприконите / The Magical Legend of the Leprechauns 1999

0
Добави коментар
kolizeum.net
kolizeum.net

Легенда за леприконите / The Magical Legend of the Leprechauns 1999

    Джак прекарва вечерта си в компанията на бутилка уиски и по някое време се среща с жив леприкон. Дали поради количеството погълнат алкохол, или просто защото ситуацията е такава, двамата се сбиват за бутилката уиски. В суматохата Джак си удря главата и изпада в безсъзнание. Изненадата е още по-голяма, когато той се събужда на следващата сутрин… и отново заварва леприкона! Двамата подновяват конфликта си и дори се подгонват из гората. Там леприконът пада във вода, а това е единственото нещо, което може да убие иначе безсмъртните митологични същества. Джак го спасява и двамата се сприятеляват. Но Джак все още не подозира колко главоболия ще му докара това…

В магическия свят леприконите и феите са в открит конфликт – след като един леприкон дръзва да се влюби в принцеса на феите. Двете фракции се подготвят за война, а на плещите на Джак пада отговорността да предотврати цялата суматоха.

  
Kolizeum.net е сайт, в който ще намерите информация за една добра колекция от филми. Тук няма да можете да гледате филми онлайн или да ги сваляте. Всички права на филмите, които ще намерите тук принадлежат на техните собственици.