Модните гафове на Met Gala 2012 » нeMODNO

3
Добави коментар
svetla58
svetla58

Всяко голямо модно събитие има два полюса – положителен и отрицателен. От една страна са стилните звездни визии, но не може и без някои странни модни недоразумения. След като вече ви показахме част от дамите на Met Gala 2012, които впечатлиха с добри попадения, е време да хвърлим един поглед и към знаменитостите, които направиха модни гафове в стремежа си да бъдат уникални.

Бионсе и Флорънс Уелч заложиха на пищни тоалети, в които обаче не изглеждаха в най-добрата си светлина. Бионсе избра творение от котюр колекцията на Givenchy. Не ни харесва несъвместимостта в цвета на бодито и тена на звездата, а и пернатият завършек на роклята ни идва малко в повече.

Флорънс също изглеждаше доста комично с този твърде авангарден тоалет на Alexander McQueen.

Тоалетът на Кирстен Дънст, който е на Balenciaga, звучи по своему елегантно, но не за такова събитие. С консервативния си избор, тя по-скоро ни прилича на ретро лелка.

А очарователната Коко Роша, на която много симпатизираме, този път ни изненада с нелепа визия, подходяща за весел клоун на циркова площадка.

Мери-Кейт Олсън изглежда доста драматично със сатената рокля от собствената си линия The Row. Този модел е подходящ за много висока жена, а при актрисата изглежда, все едно е облякла черен луксозен чувал.

Аня Рубик пристигна на събитието със супер предизвикателен тоалет, който обаче върху нейното слабо кокалесто тяло звучеше евтиво, а не стилно. Бялата рокля на Anthony Vacarello бе с много изрязани елементи и видимо стана ясно, че моделът не носеше бельо.

Автор: Делица Цонева

[polldaddy poll=6211678]