Лена Лалчева – психолог, психотерапевт

3
Добави коментар

Начало

Добре дошли

на всички, които идват тук за първи път!!!

Този сайт е за хора, които искат да променят живота си. За такива, които искат да решат проблемите си и да се почувстват отново здрави и щастливи. За онези, които искат да знаят повече за себе си, за поведението си, за решенията си. За всички вас, които търсите, но не успявате сами.
Понякога всички ние имаме нужда от помощ. Някои от нас имат нужда просто от лек повей на вятъра в правилната посока, други търсят по-продължително партньорство, което да им окаже нужната помощ, трети просто искат да споделят с някого мислите си и да бъдат чути.

Аз се казвам Лена Лалчева и практикувам психологично консултиране и психотерапия. За мен професията ми е едно голямо удоволствие. Удоволствие от всеки прекаран час с човек, дошъл при мен за консултация, за терапия или просто за да сподели онова, което го тревожи. Удоволствие, от факта, че успявам да накарам един човек да се усмихне, да живее по-добре и да се чувства пълноценен.
За да разберете повече за мен и да видите дали аз мога да бъда човекът, който да Ви помогне, можете да се запознаете с публикациите ми. Там пиша за онова, което ме вълнува и върху което се простират моите търсения като личност и като професионалист.

Психологичното консултиране и психотерапия имат за цел да помогнат на клиента да разреши проблемите си. Понякога ние самите не разбираме, че имаме проблем, докато той не се появи под една или друга форма. Безсънието, тревожността или депресивните мисли са първите издайнически знаци, че нещо в живота ни не е наред. След тях се нареждат различните зависимости, фобийни и обсесивни разстройства, панически атаки, хранителни разстройства и др.
Доста често ние предполагаме какво ни тревожи, но страхът и неувереността ни спират да се заемем с него. Именно тогава имаме нужда от помощ. Животът ни е даден, за да го изживеем по най-добрия начин, ако и Вие мислите така, аз съм готова да го обсъдим заедно!

Лена Лалчева
target=“_top“>

src=“http://counter.search.bg/cgi-bin/c?_id=analitik&_z=0″>