Азис в „горещо интервю” с Венета Райкова | bgbezgranici.com

1
Добави коментар
ditadita
ditadita

Азис в „горещо интервю” с Венета Райкова

Азис ще бъде гост в телевизионния таблоид „Горещо” по Нова ТВ тази събота (19 май) от 22.00 часа. Звездата на Diapason Records ще разкаже каква е истината за турнето му в САЩ, а зрителите ще могат да видят с очите си резултата от последните естетични корекции, на които певецът се подложи.
Още със заминаването му в Америка, а и през цялото му пребиваване там, в българските медии се тиражираха редица слухове за случващото се там. Краля на попфолка запази мълчание и не изказа дори един коментар за събитията отвъд Океана.

Сега обаче пред Венета Райкова той ще разкрие цялата истина за концертите в САЩ. „Америка ми се отрази ужасно добре!… Аз направих най-успешните участия – не знам дали някой е правил по-успешни участия от мен там. Мисля, че не!”, категоричен е Азис. Пред камерата той говори и за един от най-дискутираните в публичното пространство въпроси – какъв хонорар е получил за изявите си там.
Изпълнителят на хита „ММА” ще шокира зрителите на Нова ТВ не само с интригуващи разкрития за трансокеанския си трип, а и с новата си визия. Малко след като се завърна от страната на неограничените възможности, звездата на Diapason Records легна под ножа за пореден път и коригира устните, скулите и гърдите си. Азис не крие, че е доволен от промените във външния си вид, но има леки притеснения единствено за размера на гърдите си в момента, тъй като са станали малко по-големи, отколкото е очаквал.
Не пропускайте Азис в предаването „Горещо” на 19 май (събота) от 22.00 часа само по Нова ТВ!
снимка: „Горещо”
Съобщи Diapason Records
Публикува Виктория Милчева