Dirk Bikkembergs – спортни модели обувки за официални случаи

41
Добави коментар

Dirk Bikkembergs, дипломиран дизайнер създаде марка, известна със способността си да смесва висшата мода с вселената на футбола.

Най-провокативната и авангардна мода е насочена буквално в краката на младежкият целеви пазар, който е силно възприемчив към истински иновации. Всяка колекция обувки Dirk Bikkembergs представлява творческо предизвикателство, преодоляно чрез гениални решения, които се основават най-много на материалите, и проектните характеристики на обувките, усилията на баланса между тези елементи е с ненадминат усет за стил. Отдаденост, изследване и експериментиране, прави всеки модел в колекциите уникален и безпогрешен – това са обувки за тези, които осъзнават, че модата започва от краката.

Идеята зад този проект е обувките Dirk Bikkembergs да отговарят на съществените предимства на футболната обувка – здрава, устойчива на всякакви метеорологични условия обувка с подметка, която не позволява подхлъзване по тревата.

Изглежда, направени специално по мярка, това са много по-леки, по-бързи и по-аеродинамични обувки. Те напълно отговарят на изискванията на днешните футболни играчи и ще се превърнат в най-добрaта марка футболни обувки, висококачествена висша мода.

Търсите артикули на Dirk Bikkembergs онлайн?
Вижте предложенията за Dirk Bikkembergs артикули в онлайн магазин DressKing »