БЛОГ ЗА СЕРИОЗНИ ХОРА: НОСТРАДАМУС, КРЪСТА НА ХЕНДАЙ И РОКФЕЛЕР-ПРЕДСКАЗАНИЯ ЗА ОЛИМПИАДА 2012,ЛОНДОН

1
Добави коментар

“Епохата на желязото няма друг етикет, освен този на Смъртта.Неговия йероглиф е скелет с атрибутите на Сатурн: празен пясъчен  часовник, символ, който означава, че времето е свършило.”      Фулканели.

Олимпийските Игри ли са началото на края на времената?

Кръстът от Хендай

 се намира върху един мономент в патиото на църквата в Хендай, едно малко село на границата  между Франция и Испания.Първия , който си е дал сметка за значимостта на този Кръст е бил Фулканели и той посочва това в своята книга ”Мистериите на катедралите”

В своята книга Фулканели казва ,че Кръста от Хендай е най-важната емблема ,която  той е виждал някога.Той пише ,че Кръста показва точния момент, когато ще се случи края на времето.

Написаното на латински върху Кръста от Хендай е съпроводено с  използването на  необичайни гръцки и латински шарки по един истински гениален начин. Латинския текст завършва със следното:

¨И мъртвите ще излязат от своите гробове. Това ще е знак и символ за всички в този момент.Есента се приближава, когато всички изглежда ,че ще бъдат унищожени¨.

Употребена е  думата ”ХЕКАТОМБА”.Това е една стара гръцка дума, която означава жертвоприношение или клане с такъв мотив.Интересното  в тази интерпретация на латински от написаното върху Кръста  е това ,че  този текст завършва  по същия начин както едно от известните четиристишия на Нострадамус-10:74ОРИГИНАЛЕН ТЕКСТ НА  ФРЕНСКИAu reuolu du grand nombre septiesme,
Apparoistra au temps ieux d’Hecatombe:
Non esloign du grand aage milliesme,
Que les entrez sortiront de leur tombe.Превод на английски:The year of the great seventh number accomplished, It will appear at the time of the games of slaughter: Not far from the great millennial age, When the buried will go out from their tombsПревод на испански:El año del gran número séptimo terminado, vendrá el momento de los Juegos de Hecatombe, no muy lejos de la gran edad milenaria, cuando los enterrados salgan de sus tumbasПревод на български

Годината на Великия Седми  завършва,
идва момента на Игрите на Хекатомба,

не много далеч от Великия Милениум,

когато мъртвите ще излезат от своите гробове. Сега имаме две предсказания, все от региона на Южна Франция със много сходно съдържание:

Кръстът от Хендай:

Когато стотици умрат в тази Хекатомба

и мъртвите излязат от гробовете си,

това е сигнала и символа за всички,

че есента и часа наближават,

когато всички като че ли ще бъдат унищожени.

Нострадамус:

Годината на Великия Седми завършва,

идва момента на Игрите на Хекатомба,

не много далеч от Великия Милениум,

когато мъртвите ще излезат от своите гробове.
“Годината на  Великия Седми” може да бъде 2007г.”. 

”Игрите на Хекатомба” могат да бъдат Олимпийските игри в Пекин”.

”Не много далеч от Великия Милениум”може да означава само следващи години след 2000г.

Интересното е, че има две много известни и важни четиристишия в края на записаните пресказанията на Нострадамус.Това е посоченото-10/74 и малко преди това -10/72.Последното,10/72, носи известното име:

“Царят на Терора-произлизащия от небесата през септември 1999г”

Сега знаем, че това не се е случило през 1999г, оставяйки много изследователи на Нострадамус една сериозна  дилема. Обаче , John Hogue, един  голям  световен изследовател на Нострадамус ни предоставя  обяснение именно за четиристишие 10/72, което ни дава тотално разбиране и още веднъж показва, че Нострадамус е имал право:

В годината 1999 , седми месец

На небесата ще дойде Великия Цар на терора.

Възкръсва великия Цар от Алголмойс.

Преди и след Марс царува в благоприятно време. Нострадамус никога не поставя точни дати , както можем да видим,  в който и да е от останалите негови предсказателни стихове-квартети.Много експерти смятат,че поставянето на една точно определена дата в един стих , не може да се третира , като индикация за важност на същия квартет.И когато по-рано настъпи 1999 г и не се случи нищо, тогава светът се питаше: как може Нострадамус да греши толкова много?

Но нещата не са толкова прости, когато става дума за Нострадамус.Нещо, което е ясно на всички експерти е, че Нострадамус не е искал никой да узнае за някое  значимо бъдещо събитие, преди то да се случи.Нострадамус като че ли е искал да  се разбере, че той е имал право едва след като събитието се случи.Същата тази линия на логиката наблюдаваме в квартет 10/72

Нострадамус не е сгрешил в стих 10/72 като описва събитие, което ние ще можем да видим.Смятаното за груба грешка е било едно погрешно тълкуване на стиха му.Нострадамус е бил верен на логиката си в своята работа.Никой не е имал право тълкува пресказанието, преди  то да се е случило.

John Hogue
е демонстрирал, че  Нострадамус е имал право за пореден път.Но точните данни могат да се получат, като си поиграем малко с числото 1999.Обръщайки цифрите обратно числото 1999 се превръща в 9111 …или 11 септември 2001.Също такава роля играе и номера на квартета-10/72 , в който се говори за същото предсказание.Ако махнем 7(което Септември), остават само три цифри, обърнати те сочат 201.Времето, за което се говори в стиха е 2001г.Сега въпроса е дали тълкуването на латинския надпис на Кръста на Хендай е правилно?На точката на сбъдване ли е квартет 10/74 на Нострадамус?Най вероятно е да разберем това ,след като събитието се случи.
„Годината на Великия Седми завършва,идва момента на Игрите на Хекатомба,не много далеч от Великия Милениум,когато мъртвите ще излезат от своите гробове.“-10/74Под номер „Седем“ се има пред вид седмото хилядолетие.Нострадамус има пред вид, обаче седмото хилядолетие от създаването на света, съобразно календара на своите предци-евреите, а не 7000г от н.е. по съвременото летоброене.По онова време, в което е живял, той остава верен на еврейската традиция, завещана му от неговия дядо и произхода му.Впечатляващо пророчество на Нострадамус е от 16 век. Учени са се объркали с номера на”Седем” с годината 2007.Пророчеството говори за Великия Седми, като номер на хилядолетие, т.е., Седми  се отнася до 7-то хилядолетие в потока от историята на човечеството, което е отбелязано в навечерието на 2000г, на 11.09.1999г. Оттам става ясно ,че думата “СЕДМИ” в стиха му 10/74 ни насочва към седмото хилядолетие от създаването на Адам,и началото на света,с поред еврейските традиции.А това е точно сега, защото  се отчитат 6000г на 11 септември 1999г и от тази дата насам, сме навлезли в този Седми Милениум, за който говори той.Говори също много ясно за една голямо клане, едно голямо жертвоприношение по време на Олимпийските игри ,не много далеч от годината 2000 и не много далеч от датата на “излизането на мъртвите от своите гробове”, което подразбира края на времето-21.12.2012.
Традицията да се поддържа огъня запален, докато траят Олимпийските игри, идва от древността, когато са се правели жертвоприношения в чест на  езическия бог Зевс. На тази церемония  езическите жреци
са запалвали една факла и онзи атлет, който е бил победител в някакво състезание от по-рано, е бил привилигирован да транспортира факлата от мястото, където са били жреците до “Олтара за Жертвоприношението”.И огъня по този начин се е поддържал, докато текат Олимпийските Игри, като израз на почит към бог Зевс.Това е така, защото култа към пожара и огъня, както и към олтара за умъртвяване на живи същества означава кръв и убиването  на жертви.То е било извършвано  в религиозните езически ритуали.Ключът 11 и Олимпйските игри в Лондон 2012г.Илюминати реализират по религиозен начин Слънчевите цикли, които се извършват на всеки 11г., като по този начин почитат Слънцето като бог и това е техния бог.Като цяло всички древни култури, с изключение на Яхвех, едно еврейско селище, са почитали като бог Слънцето.Същото число 11 ни показва  символ във формата на рога, както и двете масонски колони, които се държат в робство всичко, посредством своята символична духовна гвардия.11 е ключ. Това е точния  математически календар на събитията, които Илюминати трябва да  изпълнят, съгласно  техния дневния ред на всеки 11 години.
През 1990 Джордж Буш обяви нов световен ред.        +11През 2001 г. Илюминати   извършват атентатите на 11 септември  в Ню-Йорк.       +11През2012 г. те ще направят Хекатомба-жертвоприношение и клане на Олимпиадата в Лондон.
Следвайки ключа 11 бившия президент на САЩ-Джордж Буш- баща,член на групата “Череп и Кости”, обяви пред света идването  на Новия Световен Ред.Това той направи в изказване пред Общото Събрание на ООН точно на 11 септември 1990г.Точно след 11 години Илюминати организираха атаките на кулите –близнаци  на 11.09.2001г.в Ню-Йорк.И сега, следващия  ритуал на Илюминати е 11 години по-късно след 11/ 9 от 2001 г., т.е. в годината 2012 г., годината на Олимпийските игри в Лондон. Това означава, че капитаните на света, които образуват този  Илюминати- Елит, вече са подготвили поредица от изненади за  2012 г.
 Няколко от тези изненади  са  подобни на атаките от 11.09. 2001. Но по-забележителното е за сега ,че ние наближаваме “Края на Света” в самия края на тази година и  в това понятие се влага смисъла за  “Край на Текущата Система от Неща”Какво ще стане през 2012г.?Това е въпроса на милиони хора .Струва ни се  ,че тази година е значима, като имаме пред вид сметките от Календара на Маите и че това е последната година от него.  Говори се за атентати в стила на атаките  при  атентатите от 11.09.2001, говори се за гигански слънчеви изригвания, говори се за Трета Световна Война.Някои тълкуват ,че ще има големи атентати, предизвикани от радикални ислямисти в Лондон и други големи западни градове през 2012г и че тези атентати ще дадат началото на Трета Световна Война.Ясновидецът Нострадамус дава в квартета си 10/74 предсказанието:
„Годината на Великия Седми завършва,идва момента на Игрите на Хекатомба,не много далеч от Великия Милениум,когато мъртвите ще излезат от своите гробове.“Фондацията Рокфелер-Официални документи:
Публикувани по погрешка или не, те показват  реалния дневен ред на Новия Световен Ред:13,000 ще умрат  на  Олимпийските игри в Лондон.Фондацията Рокфелер в последния си официален отчет на технологиите, с  дата -май, 2012г, наречен “Сценарии за бъдещето на технологиите и Международното развитие”  допуска  различни  „възможни“  сценарии за  контрол върху населението.Текущите теми в този отчет  подхранват слуховете за намеренията на институцията:
 “Опустошителни удари  като цунамито на 11 септември 2004 г. в Югоизточна Азия, както и земетресението на Хаити през 2010 г., подготвят със сигурност в света за посрещането на внезапни бедствия.
Въпреки това никой не ще се подготви в един свят, където бедствията ще  настъпят в голям мащаб с впечатляваща честота.
Годините, вариращи от 2010 до 2020 г. ще бъдат наречени „Десетилетието на  Фаталността“ по една удачна причина:През  2012 при един атентат на Олимпиадата, ще  умрат около  13 000 души.Той ще бъде е последван от земетресение в Индонезия,  което ще убие около 40000 души  и цунами, което почти  ще изсуши   Никарагуа  и ще сложи началото на глада в Западен Китай , предизвиквайки  за първи път през хилядолетието на суша и свързаните с нея  промени в климата.
Този текст може да намерите в официалната страница на Рокфелер-Фондация.На този линк:
Има за изтегляне долу в ляво два документа.И двата са много интересни и арогантни.Ако изтеглите по-горния и го отворите на стр.34, именно там на английски език е написан цитирания текст горе.Това оригиналната страница на Фондацията и всичко е записано черно на бяло, така,че не е скрито за хората.Въпроса е кой ще го види, прочете и разбере.Повечето хора имат по две очи на лицето си и обикновено и двете не виждат това, което е важното.Текста не е скрит и затова няма престъпление от никакъв характер.Това, че хората негодуват, че са лъгани, манипулирани и мамени,  е тяхно субективно виждане, което, както потвърждават фактите,  не отразява истината.Плана е написан така ясно, че всеки  може да прочете… Ако иска, а ако не иска, може да си измисли причина, че е онеправдан, лъган и мамен.Това няма да промени идещата съдба с нищо.Ако тези са въображаемите прогнозите и състоянието на света днес прави приемлива идеята, че може да се произведе една терористична атака по време на Олимпийските игри в Лондон през юли и август на тази година, то  трябва да се вземе под внимание мнението на  Фондацията, че  въображаемите визуализации  също допринасят и за броя на смъртните случаи.Който се присъединява към няколко предсказания и теориите на конспирацията на различен калибър, той завършва в  демонична колективна параноя, същата, която е възпроизведена в уебсайтовете… Тази параноя  ще бъде въпрос на чакане и оценка на информацията, която ще  достига  до хората от веднъж задействани събития…