Над 800кс. за Mercedes S-Class от Lorinzer

37
Добави коментар

Немските тунинг специалисто от Lorinzer представиха своята последна разработка на базата на Mercedes S-Class. Преработената лимузина кръстена Mercedes S70 е базирана на флагмана S600 и е един от най-мощните седани на планетата!

Mercedes S70 Lorinzer разполага с наистина впечатляваща мощност – над 800кс. „изстискани“ от 6.0-литровия V12 би-турбо двигател. Допълнителните „коне“ са постигнати чрез препрограмиране на управляващия блок на мотора и поставянето на нови турбини. Инженерите са завършили тунинг пакета с прибавянето на нова спортна изпускателна система. Всичко това явно е дало резултат, защото цифрите са повече от показателни – 805кс. и максимален въртящ момент достигащ до 1270Нм. Максималната скорост на лимузината е ограничена на 300км/ч. но ако това ви се струва малко, от Lorinzer могат и да премахнат ограничението (срещу съответното заплащане), като така машината достига скорост от 330км/ч.

Изтребителят на Lorinzer, разбира се е претърпял и сериозни промени като външен вид и интериор. Бодикитът включва нови брони, спойлери, прагове и заден дифузьор, като S70 се отличава и с характерните за произведенията на Lorinzer разширени калници с изведени въздуховоди зад предните колела. Лимузината е решена в два цвята (в стил Maybach) и стъпва на нови 20-инчови олекотени джанти. В интериора на Mercedes S70 Lorinzer правят впечатление обшитите в „Nappa“(кожа) седалки с логото на Lorinzer и уникалните стелки. Арматурното табло също е обшито в кожа, редуваща се с боядисани в черен лак дървени елементи.