Ковано желязо-парапети портални врати и огради от Сократес | КОВАНО ЖЕЛЯЗО

0
Добави коментар

Нашата фирма е основен вносител и производител на елементи, шини и профили от ковано желязо за България. Ние продаваме ковано желязо на едро и дребно, както във Варна така и в София, Пловдив, Бургас, Стара загора, Русе, Перник и цялата страна на ниски цени. Доставките се изпълняват в максимално кратък срок, с избран от Вас куриер до посоченият адрес. Като готови продукти можем да ви предложим богат асортимент от парапети, портали , врати ,  огради ,  спални,  градински чешми, беседки, цветарници и други стандартни и нестандартни изделия от ковано желязо. Също така ние можем да Ви изработим изделие по Ваш проект или по снимка. За целта само трябва да се свържете с нас на посочените в сайта контакти.

Ковано желязо Сократес разполага със складова база, с богат асортимент от детайли, необходими за производството на изделия от ковано желязо. Богатата ни продуктова гама, включва голямо разнообразие от модели и елементи в различен ценови диапазон – стандартни и уникати с голяма художествена стойност и сложност на изработка – ръчно ковани елементи. С цел утвърждаване на пазара като вносител и производител на продукти от ковано желязо, като допълнителна дейност дружеството има и производствена база. Цехът изработва голямо разнообразие от интериорно и екстериорно обзавеждане, като – парапети, портални врати, оградни пана, арки, беседки, цветарници, сплани комплекти, и други изделия от ковано и ръчно ковано желязо. Фирмата работи както по собствените ни каталози, също така и с предоставени авторски проекти. Също така предлага и възможност да бъдат използвани стандартни модули, с тяхна помощ могат да се постигнат практически неограничен брой комбинации, стилови различия и отличителен дизайн на продуктите от ковано желязо. Дългогодишната история, богатият опит в тази сфера натрупан през годините и продуктовата гама, надхвърляща две хиляди артикула, прави фирмата търсен партньор и съдейства за утвърждаване и разширяване на нейния пазарен дял. Все повече хора намират своите интериорни и екстериорни решения в изделията от ковано желязо.

Кованото желязо е желязна сплав с много ниско съдържание на въглерод за разлика от стоманата и има влакнести включвания, известни като шлака. Това дава зърнестата структура на метала, наподобяваща дърво, което се вижда, когато е гравиран или огънат до критичната точка на счупване. Кованото желязо е ковък мек метал и лесно се заварява. Исторически погледнато Ковано желязо е ръчно художествено обработване на битови железни предмети. Свързано е с развитието на железарството и ковачеството и датира от древността. В България кованото желязо се развива като художествен занаят през Възраждането.