Микс от цветове с новото червило на Max Factor » Красота

3
Добави коментар
svetla58
svetla58

Flipstick от Max Factor преминава отвъд границите на цветовете по устните. Това е червило в два цвята, с които можете да развихрите фантазията си. Проявете артистичност, смесвайте цветовете и създайте впечатляващи визии, уникални като самите вас. Иновативният дизайн, съчетаващ 2 червила в едно, ви помага да извлечете максималното от цветовете и да разстелите магия върху устните си под формата на омагьосващи нюанси.

Продуктът е лансиран в няколко различни нюанса, като двойките цветове във всеки един от тях са подбрани така, че да се допълват перфектно, като единият е по-тъмен, а другият по-светъл. Ултра лесната и удобна за смесване формула на червилото освен с удивителни цветове, блести и с хидратиращи свойства. Това позволява на цвета да се разлее по устните ви и да нанасяте Flipstick лесно, удобно и безпроблемно.

Подбрани от международния гримьор на Max Factor Пат Макграт, двойните комбинации са създадени така, че да можете да носите всеки цвят по отделно, да ги смесите, за да получите среден нюанс, или да създадете красива визия в два тона и да оставите устните ви да говорят това лято…

“Гримът трябва да бъде не само творчество, но и забавление. Той ни позволява да покажем частица от нашата личност, характер, настроение, и то без да използваме думи. С Flipstick от Max Factor можете да създадете своите уникални устни, които да говорят без думи”, споделя международният гримьор на марката Пат Макграт.

Ето какво споделя и гримьорът на Max Factor за България Слав: „Напоследък чистата, класическа красота, надделява над безкрайните постоянно сменящи се тенденции, диктувани от модния подиум. Щастлив съм като гримьор и приятел на всяка жена да препоръчам Colour Effect Flipstick, защото това е продукт, с който всяка дама е господар на устните си! Ултимативното червило, с което да създаваме желания ефект от сутрин до вечер. Едно червило, а толкова много женски лица!

Убеден съм, че всички дами ще намерят своя образ благодарение на него – добри професионалистки, предани майки или парти лъвици. С Flipstick от Max Factor силата и контролът са във ваши ръце – точно колкото и както ви харесва! Защото вече има червило, чиито цвят може да бъде надграждан по устните, за да ги превръщате в свой коз при всеки повод”.

От ненатрапчиви до супер бляскави цветове, Flipstick от Max Factor ви позволява да поемете контрол над устните си и да създадете вашата собствена индивидуална визия. Можете да нанесете единия нюанс върху горната си устна, след това да завъртите червилото и да нанесете другия нюанс върху долната устна. Друг начин да създадете своя цвят е като очертаете устните с единия нюанс, а във вътрешната им част нанесете другия. Резултатът е графични устни, които изглеждат много шик и уникално.

Смесвайте, съчетавайте и експериментирайте само с едно завъртане! Изкуството на устните, обляти в цвят, е във вихъра си това лято. Избягайте от класическата визия в един еднствен цвят – добавете малко дълбочина и драматизъм с допълнителен нюанс, за да бъдат устните ви по-съблазнителни от всякога!

Червило Colour Effect Flipstick от Max Factor е на пазара от юни в следните нюанси: Bloomy Pink (05), Folky Pink (10), Boreal Mauve (15), Salsa Red (25), Gipsy Red (30) и Melody Brown (40).